Povukla se iz javnosti zbog ozbiljnih problema: Vratila se ljepša nego ikad

0
Radiosarajevo.ba
Povukla se iz javnosti zbog ozbiljnih problema: Vratila se ljepša nego ikad
Radiosarajevo.ba / Nelly Furtado na MTV VMA nagradama

Kanadska pjevačica Nelly Furtado vratila se na scenu, a čini se kako želi da o njenom povratku svi pričaju i dobro ga pamte, piše Azra.

Nelly Furtado (44), koja je oduševila sve na nedavnoj dodjeli MTV Video Music Awardsa, sada se našla u ulozi modela donjeg rublja popularnog brenda SKIMS, iza kojeg stoji Kim Kardashian. Pozirala je tako u donjem rublju i čarapama u boji kože i crnom bodiju u zavodljivim pozama, a njeni fanovi nisu navikli vidjeti je u takvim izdanjima.

"Renesansa Nelly Furtado se nastavlja!", "Nelly je predivna", "Nelly Furtado! Nisam je ni prepoznala", neki su od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon što su procurile Nellyne seksepilne fotografije.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Nelly, koja je inače izbacila i svoju novu pjesmu, oduševila je sve prisutne seksepilnom kreacijom na dodjeli MTV nagrada zbog koje su se za njom svi okretali.

Nova frizura Selene Gomez idealna je za jesen: Pogledajte kako izgleda

Nova frizura Selene Gomez idealna je za jesen: Pogledajte kako izgleda

U njoj je otkrila zategnuta leđa, ali i gornji dio stražnjice. Osim odvažne kreacije sve je iznenadila mladolikim izgledom jer djeluje kao da nije ni dana ostarjela otkako je žarila i palila svojim hitovima u 2000-ima.

I dandanas se na radijskim stanicama čuju njezine pjesme poput I'm Like A Bird, Promiscuous i Maneater. Nelly je na vrhu top-ljestvica provela više od pet godina obarajući rekorde i osvajajući nagrade, ali nakon toga praktički je nestala preko noći i svi se pitaju što joj se dogodilo.

Odluku o povlačenju iz javnosti i svijeta muzike donijela je 2006. godine, kada je doživjela nervni slom usred jednog nastupa.

"Imala sam nervni slom na bini. Bila sam na turneji Loose i moja kćerka je bila sa mnom. Bila sam mama i pjevačica na putu i to me iscrpilo. Jedne sam večeri izašla na binu i odjednom sam shvatila koliko sam pod stresom", rekla je pjevačica.

"Zapravo sam plakala tokom prve dvije pjesme. Nakon toga sam uzela pauzu od muzike i otišla kući. Tada sam shvatila da sam kod kuće i da imam porodicu te da je to ono što sam tražila", izjavila je Nelly za medije 2017. godine.

Zaključila je da je vrhunac slave dosegla toliko brzo da to jednostavno nije mogla podnijeti.

Nelly se 2008. godine udala za tonskog inženjera Demacija Castellona, ali par se razveo osam godina kasnije, a iz prethodne veze ima jednu kćerku, Nevis Chetan, rođenu 2003. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije