Povezali ih teški trenuci: Pjevačica Kelis u ljubavnoj vezi sa glumcem Billom Murrayjem

0
Radiosarajevo.ba
Povezali ih teški trenuci: Pjevačica Kelis u ljubavnoj vezi sa glumcem Billom Murrayjem
Foto: Facebook / Kelis

Slavni glumac Bill Murray u vezi je s pjevačicom Kelis koja je gotovo 30 godina mlađa od njega, tvrde američki tabloidi. Iza američke zvijezde i chefice (43) porodična je tragedija jer je prošle godine njen suprug Mike Mora preminuo od raka želuca u dobi od samo 37 godina. S Murrayjem se navodno neko vrijeme zbližavala nakon što se par upoznao u SAD-u.

Prošlog vikenda 72-godišnja zvijezda Istjerivača duhova uočena je na londonskim nastupima svoje nove djevojke.

Publikaciji je prijatelj para rekao da su se "prvo sreli u Sjedinjenim Državama, što je odmah potaknulo ljude u industriji na nagađanja, a sada se sastaju u Londonu dok oboje borave u britanskoj metropoli.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

"Očito su se dobro složili. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je nekoliko puta gledao njen nastup", rečeno im je.

Izvor je također istaknuo da je Murrayja pogodio gubitak bivše supruge, Jennifer Butler, iako se od nje razveo 2008. nakon više od desetljeća zajedno. Butler je nenadano preminula 2021., a s Murrayjem s kojim je ostala u dobrim odnosima, imala je četvoricu sinova - Caleba (30), Jacksona (27), Coopera (26) i 22-godišnjeg Lincolna.

Kelis je dobila svoje prvo dijete Knighta s prvim suprugom Nasom u julu 2009., a svoje najmlađe dvoje, osmogodišnjeg Shepherda i dvogodišnju Galilee sa pokojnim suprugom. Mora je otkrio javnosti da ima rak želuca u septembrz 2021, a dijagnostifikovan mu je godinu dana ranije. Kako je rak bio u četvrtom stadiju doktori su mu davali samo 18 mjeseci života. Preminuo je u martu 2022. Upravo su teški trenuci navodno povezali Murray i Kelis.

"Što god da je to što ih je spojilo i koliko god se činilo malo vjerovatnim, oboje su samci i zabavljaju se uprkos prilično velikoj razlici u godinama", tvrdi izvor. Murray je trenutno u Engleskoj gdje snima nastavak svog filma Ghostbusters, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije