Porodila se 'Mala sirena': Trudnoću skrivala od javnosti do samog poroda

0
Radiosarajevo.ba
Porodila se 'Mala sirena': Trudnoću skrivala od javnosti do samog poroda
Foto: Instagram / Halle Bailey

Glumica je podijelila prve fotografije bebe na Instagramu i otkrila da je dobila sina. S pratiteljima je podijelila i ime koju su mu dali.

Glumica i pjevačica Halle Bailey (23), poznata po ulozi u filmu Mala sirena, rodila je prvo dijete. Sretne vijesti podijelila je na Instagramu u subotu, 6. januara.

"Iako je prošlo nekoliko dana nove godine, najbolja stvar koju je 2023. napravila za mene je to što mi je donijela mog sina. Dobrodošao u svijet moj Halo. Svijet jedva čeka da te upozna", napisala je i tako otkrila da je dječaka nazvala Halo.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Njen partner, reper DDG, objavio je istu fotografiju na svom profilu. Slavnoj glumici su u komentarima čestitale brojne zvijezde, uključujući Kylie Jenner, Nicki Minaj, Winnie Harlow i brojne druge, pišu 24sata.

Inače, glumica i reper trudnoću su čuvali u strogoj tajnosti, iako se već duže vrijeme nagađalo da čekaju dijete. Prve glasine pojavile su se u augustu prošle godine kada se Halle pojavila u reperovom prijenosu uživo, gdje su brojni, kako tvrde, primijetili trudnički trbuščić.

Porodila se poznata bh. glumica: Djetetu dala neobično ime

Porodila se poznata bh. glumica: Djetetu dala neobično ime

Šuškanja je potaknula i kada se u septembru 2023. pojavila na dodjeli nagrada MTV VMA's u širokoj narandžastoj haljini.

"Halle je izbjegavala ružičasti tepih kako je ne bi fotografirali, a kad je bila unutra, pazila je kako će se grliti i koga će zagrliti. Narandžasta haljina je bila indikator da pokušava sakriti. Odmaknula bi se kad se netko previše približio", rekao je izvor ranije za Page Six.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije