Lana Jurčević podijelila emotivan video i pokazala svoju kćer: 'Najbolja godina dosada'

0
Radiosarajevo.ba
Lana Jurčević podijelila emotivan video i pokazala svoju kćer: 'Najbolja godina dosada'
Foto: Photojoiner / Lana Jurčević

Mnoge su zvijezde s naših prostora rezimirale svoju godinu, ali svakako nam je jedan od najljepših oproštaja sa starom godinom onaj koji je objavila hrvatska pjevačica Lana Jurčević.

Poznata hrvatska pjevačica Lana Jurčević koja je nedavno prvi put postala majka objavila je novi videozapis u kojem se osvrnula na 2023. godinu, a u videu se vide snimke na kojima je pozirala sa svojom nedavno rođenom kćerkom.

Pjevačica je na svojem Instagram profilu odlučila sa svojim pratiteljima podijeliti osvrt na 2023. godinu koja je za nju bila doista posebna.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Lana je prije mjesec dana Lana je rodila svoju kćerkicu, a djevojčicu kojoj još nije otkrila ime sad je pokazala i u novom videozapisu.

''2023. bila si najposebnija do sada! Šećer uvijek dolazi na kraju. Veselim se vidjeti što nas sve tek čeka… I veselim se vidjeti sve vas u 2024.! Hvala vam na ogromnoj podršci i ljubavi u ovoj godini. Budite mi dobro, pazite na sebe i lijepo se provedite'', poručila je Lana u ispod objave.

Lana Jurčević ogolila dušu u potresnoj objavi: "Krvarila sam, bila sam spremna na sve"

Lana Jurčević ogolila dušu u potresnoj objavi: "Krvarila sam, bila sam spremna na sve"

Među raznim isječicama iz ove godine, Lana je ubacila i one iz bolnice te jedan na kojem je pozirala s malenom tek nakon poroda, a sve možete vidjeti na njenoj objavi.

Podsjećamo, Lana je nedavno otkrila da je imala i vrlo težak porod te je također podijelila zašto je toliko vremena provela u bolnici.

"Javila sam se svom doktoru koji mi je rekao da odmah dođem u bolnicu. Uvjerena da idem samo na pregled, nisam ništa ponijela sa sobom. Morala sam na hitan carski rez jer je izgledalo kao početak abrupcije posteljice (kad se posteljica počne odvajati od maternice) što je životno opasna situacija i za mamu i bebu", objasnila je Lana u svom blogu.

Lana je kćerkicu dobila s partnerom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi od 2017. godine, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije