Porodica tvrdi da se pjevačica Britney Spears opet drogira: "Bojim se da je na metamfetaminu"

0
Radiosarajevo.ba
Porodica tvrdi da se pjevačica Britney Spears opet drogira: "Bojim se da je na metamfetaminu"
Foto: BBC / Britney Spears

Nakon što je u javnost izašla vijest da pjevačica Britney Spears (41) ponovno koristi opojna sredstva, članovi njene porodice rekli su da su zabrinuti, a sada se o svemu oglasila i Britney.

"Činjenica da ljudi tvrde stvari koje nisu istinite je tako tužna...Ovo možda čak i nisu oni koji govore takve stvari jer mi nema smisla da to govore...S Prestonom koji kaže 'ona treba saslušati nas prije nego bude prekasno'…Sjećaš li se svake posjete kad si dolazio kod mene doma, ulazio si u svoju sobu i zaključavao vrata??? Nikada vas nisam vidjela, dečki...Jayden je svirao klavir i zajedno smo stvarali muziku...Ali onog dana kad sam mu rekla da vas želim više viđati, nikad vas više nisam vidjela.

To me rastužuje jer sam se toliko trudila učiniti stvari lijepima za tebe, a nikad nije bilo dovoljno dobro. Dakle, vi mi idete iza leđa i pričate o meni...To mi slama srce, a vijesti su tako niske...Uvijek sam se osjećala kao da me vijesti maltretiraju...

Važna utakmica za Bordo tim: FK Sarajevo dočekuje Velež

Važna utakmica za Bordo tim: FK Sarajevo dočekuje Velež

Tužno je jer svi sjede kao da je u redu izmišljati laži o tome...Zašto mi je rečeno da moram sjediti i uzdići se iznad??? Kad svi padnu tako nisko???", napisala je pjevačica.

Njen bivši suprug rekao je kako je situacija s Britney zastrašujuća.

"Bojim se da je na metamfetaminu - molio sam se da netko to objavi i da se probudi. To je zastrašujuće. Ona je majka mojih dječaka", rekao je Kevin Federline (45), bivši suprug pjevačice.

Kevin je rekao i da ne želi da njihova djeca tako odrastaju.

"Ne želim da se dječaci jednog jutra probude i otkriju da im se majka predozirala", izjavio je.

Njeni sinovi, Preston (17) i Jayden (16) navodno se odbijaju sastati s majkom, tvrdeći da su vidjeli kako se droga dostavlja u njezinu kuću, a navodno ne žele nikakav kontakt s njom dokle god ne potraži liječničku pomoć, prenosi Page Six.

Britneyin otac, Jamie Spears (70), rekao je da se brine i da ga je strah da će Britney završiti kao i pjevačica Amy Winehouse, koja je umrla u tragično mladoj dobi od 27 godina.

Inače, Britney i njen bivši suprug Kevin rastali su se u martu 2007. godine, a pjevačica se prošle godine udala za američko-iranskog modela Sama Ashgarija (29), međutim na vjenčanju se nije pojavio nitko od njezine obitelji.

Wow !!! Holy holy crap !!! WE DID IT !!! WE GOT MARRIED 👰🏼‍♀️ !!! Gggggeeeeezzzzz !!! It was the most spectacular day...

Posted by Britney Spears on Friday, June 10, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije