Porodica Matthewa Perryja progovorila o suđenju ljudima koji su mu dali ketamin: ‘Past ćeš, dušo‘

0
Radiosarajevo.ba
Porodica Matthewa Perryja progovorila o suđenju ljudima koji su mu dali ketamin: ‘Past ćeš, dušo‘
Foto: EPA - EFE / Matthew Perry

Porodica glumca Matthewa Perryja, koji je preminuo na današnji dan (28. oktobra, op.a.) 2023. godine, gostovala je u intervjuu sa Savannah Guthrie, gdje je progovorili o njegovoj smrti.

Glumac Matt Perry je preminuo od "akutnog učinka" ketamina i drugih čimbenika zbog kojih je izgubio svijest i utopio se u jacuzziju.

Njegova majka Suzanne Morrison, očuh Keith i tri mlađe sestre sada se nadaju pravdi nakon suđenja za dvoje ljudi optuženih da su glumca opskrbljivali drogom.

Pogledajte kako izgleda Donja Jablanica 24 dana nakon tragičnih poplava

Pogledajte kako izgleda Donja Jablanica 24 dana nakon tragičnih poplava

"Uzbuđena sam", rekla je Perryjeva majka. Suđenje je zakazano za mart 2025. godine.

"Nije važno koje su tvoje profesionalne kvalifikacije, past ćeš, dušo", poručio je Keith.

Ranije ove godine je otvorena istraga kako bi se saznalo tko je Perryja opskrbio drogom koja je naposljetku uzrokovala njegovu smrt. Istraga je rezultirala uhićenjem petero ljudi, uključujući glumčevog asistenta, doktorae i Jasveen Sanghu koja je poznata i kao "kraljica ketamina".

Upravo će ona i jedan od doktora ići na suđenje u martu, a prijeti im zatvorska kazna u trajanju od više desetljeća, kako prenosi portal Variety.

U0 intervjuu je majka glumca rekla kako je bila zabrinuta za svog sina nakon njihovog posljednjeg razgovora.

Doktor pojasnio: 'Za smrt Matthewa Perryja ne bismo trebali kriviti ketamin, reći ću vam zašto'

Doktor pojasnio: 'Za smrt Matthewa Perryja ne bismo trebali kriviti ketamin, reći ću vam zašto'

"Prošao je kroz razdoblje, kratko prije nego što je preminuo, kad mi je pokazivao jednu od svojih novih kuća. Došao je do mene i rekao mi da me jako voli i da je jako sretan što je sa mnom sada. Gotovo kao da je imao predosjećaj ili nešto. Nisam o tome razmišljala tada, ali sam razmišljala o tome da dugo nismo imali takav razgovor. Mislim da je postojalo nešto. Postojala je neizbježnost u onome što će mu se sljedeće dogoditi i on je to snažno osjećao. Ali je rekao da se više ne boji. I to me zabrinulo", ispričala je ona.

Keith je dodao kako je imao dojam da je Perry bio trijezan u vrijeme njegove smrti.

"Stvarno mi je izgledalo tako. Iako se liječio ketaminom, to se nije pretvorilo u nešto što nije mogao kontrolirati", ispričao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije