Porodica Humić bogatija za jednog člana: Porodila se poznata bh. influenserica Ilda

2
Radiosarajevo.ba
Porodica Humić bogatija za jednog člana: Porodila se poznata bh. influenserica Ilda
Foto: Screenshot/Instagram / Ilda Humić sa porodicom

Poznata bosanskohercegovačka influenserica Ilda Humić svojim pratiocima na Instagram profilu saopćila je da su ona i njen suprug Edin dobili četvrto dijete.

Poznati par je dobio sina, a influenserica je lijepe vijesti podijelila u srijedu, 27. marta. Kako saznajemo iz objave, na svijet je došao 25. marta 2024. godine, a roditelji su mu odlučili dati ime Mirza.

"Kad shvatim koliko je raje pitalo jesam li se rodio. U potpisu: Mirza Humić. 25.03.2024.", napisala je Ilda u objavi na Instagramu.

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Podsjetimo, Ilda i Edin imaju još troje djece - kćerku Iman i sinove Lukmana i Isu, a sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana - Mirzu

Mnogi pratitelji, kojih Ilda ima preko 308.000, uputili su joj iskrene čestitke.

"Čestitam! Da zauvijek bude pod okriljem milosti Gospodara", "Čestitam vam draga Ilda! Želim vam sve najljepše, a tebi sto brzi oporavak", Čestitam! Pripremite se taj Ovan ima da vas sve postroji sa par dana...", neki su od komentara na objavi.

"Zvijezda od rođenja!😄 Dobrodošao u klub Mirzi, sjajno ćeš se zabavljati", komentarisao je bh. influenser Mirza Mustafagić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije