Ilda Humić dobitnica vrijedne nagrade: "Od slikanja po Kalesiji do brenda kojeg nose u Evropi"

4
Radiosarajevo.ba
Ilda Humić dobitnica vrijedne nagrade: "Od slikanja po Kalesiji do brenda kojeg nose u Evropi"
Foto: Instagram / Ilda Humić

U sklopu Western Balkans Women Entrepreneurs događaja, bh. influenserica Ilda Humić dobila je nagradu pod nazivom "Social Star Women Entrepreneur".

Cilj ove manifestacije je prepoznati žene koje su razvile sopstvene održive biznise te svojom pričom i primjerom inspirisale i ohrabrile i druge žene.

"Žene poduzetnice su od vitalnog značaja za prosperitet Zapadnog Balkana. Njihov naporan rad, inovativno razmišljanje i nepokolebljiva posvećenost zaista pomažu našim ekonomijama da rastu i našim društvima napreduju. Kroz ovu inicijativu, naša je namjera da skromno odamo priznanje onim hrabrim i žestokim ženama koje su se usudile boriti se protiv stereotipa i napraviti promjenu", riječi su organizatora.

Kolinda Grabar Kitarović ima svoj biznis: Pročitajte koliko je novca zaradila prošle godine

Kolinda Grabar Kitarović ima svoj biznis: Pročitajte koliko je novca zaradila prošle godine

Za Ildu Humić, ova nagrada je, kako kaže, najveća motivacija. "Od 2009. i slikanja po kaljavim Kalesijskim drumovima do 307k vas, brenda kojeg, sada mogu slobodno reći, nosi pola BiH i Evrope do 15 novih radnih mjesta, pa sve do sudjelovanja u jačanju lokalne zajednice, a bome i države jer sve svoje obaveze prema državi uredno i ponosno rješavamo. S ponosom mogu reći: Ma svaka meni čast", napisala je Ilda na društvenim mrežama.

Uslijedili su komentari podrške njenih pratitelja, a Ilda je naglasila i da je najviše zahvalna svom mužu Humić Edinu, piše Tuzlanski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije