Pomalo jezivo: Kim od supruga dobila vrlo neobičan poklon

2
Radiosarajevo.ba
Pomalo jezivo: Kim od supruga dobila vrlo neobičan poklon
Foto: EPA-EFE / Kim Kardashian i Kanye West

Kim Kardashian West dobila je od svog supruga Kanye Westa vrlo originalan i nekonvencionalan, ali pomalo sablastan poklon za 40. rođendan.

Suprug joj je, naime, poklonio hologram njenog pokojnog oca Roberta Kardashiana, poznatog advokata, koji je tragično preminuo u 59. godini od raka jednjaka prije 17 godina.

Kim Kardashian video je podijelila na Instagramu napisavši kako joj je Kanye darovao najpažljiviji poklon koji je ikada mogla dobiti te da ne može riječima opisati što to znači za nju, njezine sestre i brata.

Na Instagramu je napisala da je to poklon za pamćenje koji će trajati cijeli život, za razliku od mnoštva njezinih fanova koji misle da je poklon čudan i pomalo zastrašujući, pogotovo u jednom dijelu, piše Jutarnji list. 

Na snimku Robert Kardashian oživio je u virtualnom svijetu i poslao posebnu poruku svojoj najstarijoj kćerki, a između ostalog je jako pohvalio njezina supruga.

"Sretan rođendan Kimberly, pogledaj se, imaš 40 godina, kako si odrasla. Izgledaš predivno, baš kao kada si bila malena djevojčica. Čuvam tebe i tvoje sestre, brata i djecu svaki dan. Ponekad vam dajem do znanja da sam tu negdje, poručio je, između ostalog, hologram.

Robert Kardashian bio je poznati kalifornijski advokat koji je pomogao obraniti O.J. Simpsona tokom suđenja za ubistvo Nicole Brown Simpson i Rona Goldmana 1995. godine.

Hologram Roberta također je istaknuo je da je ponosan na Kim jer često iskazuje podršku armenskom narodu, odakle je porijeklom njegova porodica. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije