Nikolina Pišek priredila suprugu za 40. rođendan lijepo iznenađenje

Radiosarajevo.ba
Nikolina Pišek priredila suprugu za 40. rođendan lijepo iznenađenje
Instagram / Nikolina Pišek

Poznata voditeljica Nikolina Pišek poželjela je napraviti iznenađenje svom partneru, pa je došla na ideju kojom se on potpuno oduševio.

Nikolina je Vidoju za 40. rođendan poklonila putovanje na Francusku rivijeru, a on je njoj organizirao nezaboravno ljetovanje na Hrvatskom primorju.

Popularna voditeljica Nikolina Pišek dugo je razmišljala kako da iznenadi supruga za rođendan, a onda joj je sinula odlična ideja – putovanje iznenađenja na Francuskoj rivijeri, a onda je ona ostala bez teksta kontraudarcem – nastavkom odmora u Hrvatskoj.

"Nikolina i Vidoje su od početka jula na odmoru. Prvo su obišli francusku obalu, gdje su proveli desetak dana. To je bio njen poklon za njegov 40. rođendan. A onda je uslijedio odmor iz bajke", piše Story.rs.

S njima je sve vrijeme njihova kćerka Una, a nakon putovanja iznenađenja, porodica je nastavila odmor u Šibeniku u jednom luksuznom kompleksu privatnih vila.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije