Požar ostavio havariju: Pierce Brosnan u šoku kada se vratio u Malibu

Radiosarajevo.ba
Požar ostavio havariju: Pierce Brosnan u šoku kada se vratio u Malibu
PrtScr / Pierce Brosnan je šokiran stanjem koje je zatekao pri povratku

Požari u kojima su smrtno stradale 63 osobe, po najnovijim podacima, nastavili su u srijedu harati Kalifornijom gdje vlasti pokušavaju pronaći oko 130 osoba koje se još uvijek smatra nestalima.

Grozni prizori / Brojne slavne ličnosti izgubile domove u kalifornijskom požaru

Hiljade ljudi ostali su bez ičega, a pošteđeni nisu bili ni bogati i slavni kojima je vatra progutala skupocjene vile u elitnim predgrađima Los Angelesa. Njima će definitivno biti puno lakše prebroditi gubitke, ali koliko god bili bogati, nije im bilo svejedno vidjeti kako uništene kuće u kojima su proveli dobar dio života, piše Jutarnji list.

Možda najbolji dokaz toj tezi bila je reakcija Piercea Brosnana kojeg su prije nekoliko dana evakuirali iz Malibua. Glumac se vratio pred svoju kuću i ostao u potpunom šoku. Uhvatio se za glavu, a potom sjeo u svoj automobil i gledao u pod. Čak njegova 3,5 milijuna dolara vrijedna vila nije ni stradala, ali kada je ugledao svoje susjedstvo, zvijezda Jamesa Bonda je potpuno zanijemila. Nije ostalo ništa...

"Ovdje sam 35 godina, svjedočio sam mnogim požarima, ali nikada nije bilo ovako strašno. Moji susjedi su ostali bez svega i ja vas u ime mojih prijatelja, njihovih porodica i djece preklinjem da spasite ovu zajednicu", rekao je Brosnan u govoru pred  čelnim ljudima okruga Los Angeles.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije