Pippa Middleton pokazala figuru nakon tri poroda: Pozirala u kupaćem kostimu

0
Radiosarajevo.ba
Pippa Middleton pokazala figuru nakon tri poroda: Pozirala u kupaćem kostimu
Foto: Patria / Pippa Middleton

Sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, pokazala je svoju nevjerojatnu figuru na odmoru s porodicom, a evo koja je njena tajna.

Mlađa sestra Kate Middleton, 39-godišnja Pippa Middleton, logično je puno manje medijski popraćena od svoje sestre. Ipak, i njezin je život itekako pod kamerama.

Tako je poznato da već neko vrijeme s porodicom uživa na odmoru na otoku St. Barts. Sa suprugom Jamesom Matthewsom i njihovo troje djece, 4-godišnjim Arthurom, 1-godišnjom Grace i Rose koja je rođena na ljeto prošle godine, boravi na sunčanom otoku gdje su ujedno mnogi zapazili i njezinu nevjerojatnu figuru.

Naime, na pješčanim plažama prošetala je u nekoliko različitih kupaćih kostima, a još se jednom javnost nije mogla nadiviti isklesanom tijelu.

A, ključ Pippine vitke linije upravo je doručak koji nikada ne preskače. Ujutro uglavnom jede zobenu kašu ili avokado na tostu s kuhanim jajima.

"Narežem voće i pomiješam ga s jogurtom, pahuljicama i sjemenkama.", rekla je jednom prilikom.

Naglasila je da joj dijete uopće ne odgovaraju te da je najvažnija umjerenost u svemu.

[related]https://www.instagram.com/p/CoqR0lWo6jX/?hl=en[/related]

"Odrasla sam u uvjerenju da je za zdravlje važna umjerenost. Naravno da unesem i malo 'zabranjenih' stvari kao što su čokolada, čips, čaša vina...Pokušala sam s Atkinsovom dijetom i vježbala sedam dana u tjednu. Onda sam shvatila da je važno da kontroliram unos prerađenih ugljikohidrata kao što su bijeli hljeb i tjestenine, kao i da jedem dovoljne porcije hrane', rekla je Pippa.

Američki pjevač i dobitnik Grammyja: R. Kelly osuđen na 20 godina zbog seksualnog zlostavljanja

Američki pjevač i dobitnik Grammyja: R. Kelly osuđen na 20 godina zbog seksualnog zlostavljanja

S obzirom na to da ima troje djece, stalno je aktivna, ali obožava se i baviti pilatesom i fitnesom.

"Sa svojom djecom se igram u parku, vozimo bicikle, trčimo i to su načini na koje ostajem fizički aktivna", zaključila je Pippa. Osim pilatesa i kardio vježbi, Pippa se voli baviti sportovima na vodi, trčanjem i igranjem tenisa.

Dakle, Pippin sistem mršavljenja glasi:

Što više vremena u prirodi
Izbacivanje tjestenine
Vježbanje ujutro (tada organizam ima najviše energije)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije