Monica Bellucci pokazala novog partnera: Skrivala vezu četiri mjeseca

1
Radiosarajevo.ba
Monica Bellucci pokazala novog partnera: Skrivala vezu četiri mjeseca
Foto: peakpx.com / Monica Bellucci

Monica Bellucci ima novog dečka, a uspješno ga je skrivala četiri mjeseca.

Italijanska glumica Monica Bellucci (58) krila je četiri mjeseca vezu s filmskim režiserom Timom Burtonom (64), a par se poznaje već 16 godina.

Svoju romansu su započeli u oktobru nakon i upravo tada su se sreli na Lumiere Film Festivalu u Lyonu na kojem je Monica uručila Timu nagradu Lumiere za životno djelo.

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

"Cijeli život zajedno nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji provod koji sam ikada imao!', rekao je režiser u svom govoru.

Par je viđen i kako zajedno odlazi gledati reprodukciju Nijemog dokumentarnog filma.

Monica Bellucci
Foto: peakpx.com: Monica Bellucci

Monica Bellucci i Tim Burton su se kratko sreli na Festivalu u Cannesu 2006., ali zbližili su se tek 16 godina kasnije, piše Paris Match.

Zasad nijedno od njih nije komentiralo navode o svojoj vezi.

Monica je bila slobodna otkad je prekinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom 2019. godine, a bila je u braku s glumcem Vincentom Casselom (56) od 1997. do 2013. Upoznali su se 1996. na snimanju filma 'l’Appartement', a zajedno su dobili dvije kćerke, Devu (18) i Leonie (12).

O Vincentu se često piše zbog njegove veze s 31 godinom mlađom manekenkom Tinom Kunakey.

Vjenčali su se 2018. godine, a prvu su kćerku Amazonie dobili godinu dana kasnije.

Foto: EPA  EFE / Tim Burton

Mnogi su njihovu vezu dočekali na nož, pogotovo zato što su se počeli viđati kada je ona imala samo 19 godina. Zbog velike razlike u godinama, mnogi su komentarisalii kako je manekenka s glumcem samo zbog novaca, ali oni se na kritike ne osvrću.

Tim iza sebe ima vezu s glumicom Helenom Bonham Carter (56) s kojom je prekinuo 2014. Bili su zajedno 13 godina i dobili sina Billyja (20) i kćer Nell (16).

"Prolazim kroz ogromnu tugu. To je kraj veze, krajnje je zabrinjavajuće. Identitet, sve se mijenja", rekla je 2016. Helena o njihovom prekidu za magazin Harper's Bazaar.

Ovo su najljepše žene svijeta: Od njihove ljepote zastaje dah

Ovo su najljepše žene svijeta: Od njihove ljepote zastaje dah

Burton je bio i u braku sa slikaricom Lenom Gieseke (57) od 1987. do 1991.

Režisera mnogi nazivaju čudakom, a proslavio se filmovima 'Beetlejuice', 'Edward Škaroruki' i 'Sweeney Todd'. Poznat je i po čestoj saradnji s glumcem Johnnyjem Deppom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije