Paris Hilton tvrdi da je napravila prvi selfie

Radiosarajevo.ba
Paris Hilton tvrdi da je napravila prvi selfie
Bogata nasljednica Paris Hilton tvrdi da je svoj prvi selfie napravila kad je još bila djevojčica na jednokratnom fotoaparatu.

"Nema sumnje, ja sam napravila prvi selfie", izjavila je u intervjuu Paris Hilton. 

"Da je biper imao kameru, i s njim bih napravila selfie. Ja sam majka tog načina fotografiranja", rekla je.

No, to nije sve što je Paris izumila.

"Kad smo se Nicole Ritchie i ja pojavile 2000. godine, izmislile smo potpuno nove celebrityje. Imale smo najviše utjecaja od svih na sceni tada. Danas svako ko ima pametni telefon može postati slavan. To mi se baš ne sviđa", kazala je nasljednica hotelskog carstva.

Podsjeća da ona na početku svoje karijere profesionalnog celebrityja nije imala društvene mreže, publicista, stilista ni glamurozne družine koja ju posvuda prati. 

Paris je otkrila da i danas ima pet pametnih telefona koje jednako često koristi i svi su joj dragi, a u intervjuu je rekla i da je glasala za Donalda Trumpa na američkim izborima jer je "porodični prijatelj kojeg poznaje cijeli život".

Podsjećamo da je Paris i započela karijeru manekenke u Trumpovoj agenciji kad je imala 19 godina. 

Osim što će naslijediti dio očevog nasljedstva, a ove godine izdaje svoj 23. parfem. Samo od toga je dosad zaradila dvije milijarde dolara, te radi i kao DJ-ica na Ibizi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije