Naomi Campbell progovorila o zdravstvenim problemima

Radiosarajevo.ba
Naomi Campbell progovorila o zdravstvenim problemima
Naomi Campbell dugo je pratila titula jedne od najljepših žena svijeta, no život ispunjen porocima i naporan manekenski život uzeli su svoj danak.

Lijepa manekenka danas se bori s gubitkom kose što je posljedica dugogodišnjeg agresivnog tretiranja kose raznim hemijskim sredstvima i teških ekstenzija. Stanje joj je danas toliko loše da je na nekim mjestima na glavi potpuno ćelava.

Za ES Magazine progovorila je kako se nosi s tim: "Danas se više brinem o svojoj kosi jer sam je dosta izgubila s ekstenzijama."

Iako se stanje danas popravilo, Naomi se ne stidi priznati da i dalje nosi perike. "Svi na svijetu nose perike, to me više ne brine. Radim što želim i što mi posao zahtjeva", rekla je.

Mnogi je kritiziraju i da je postala ovisna o plastičnim operacijama o čemu ona već dugo godina odbija govoriti.

"Ako nešto želim, to i  platim i napravim. Ako želim umjetne trepavice, to ću i napraviti. Stalno me kritiziraju da izgledam premlado za svoje godine, a onda vide moju mamu i shvate da i ona ima dobre gene...", rekla je Naomi Campbell prenosi Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije