P. Diddy neutješan nakon smrti majke svoje djece: Previše mi nedostaješ

Radiosarajevo.ba
P. Diddy neutješan nakon smrti majke svoje djece: Previše mi nedostaješ
Instagram / Puff Daddy

Američku i svjetsku javnost šokirala je nedavno vijest da je glumica Kim Porter umrla od komplikacija prouzrokovanih gripom. Kako piše američki portal TMZ, Kim Porter se liječila posljednjih nekoliko dana, ali se stanje dramatično pogoršavalo. 

Los Angeles / Preminula glumica Kim Porter: Dugogodišnja djevojka P. Diddyja

Glumica je poznata kao bivša djevojka i majka troje djece P. Diddyja koji je nakon njene smrti neutješan. 

Popularni reper na svom Twitter profilu podijelio je video u kojem je Porter trudna.

"Posljednja tri dana se pokušavam probuditi iz ove noćne more. Ali ne mogu. Ne znam što ću bez tebe, dušo. Previše mi nedostaješ. Danas ću ti odati počast i pokušati pronaći riječi kojima bih opisao našu neopisivu vezu", napisao je u opisu P. Diddy. 

Podsjetimo, u srijedu navečer Kim (48) je otišla rano na spavanje i više se nije probudila. Ujutro su je mrtvu našli članovi porodice u njenom domu u Los Angelesu. Javnosti je Kim Porter najpoznatija i kao dugogodišnja djevojka repera P. Diddyja. Zajedno su bili 13 godina, te imaju blizanke i sina Jessieja. Kim je iza sebe ostavila još jednog sina  Quincyja Browna iz prijašnje veze sa  Alom B. Sureom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije