Oženio se stariji sin Zlatka Dalića: Objavljene su i prve fotografije

0
Radiosarajevo.ba
Oženio se stariji sin Zlatka Dalića: Objavljene su i prve fotografije
Foto: Instagram / Toni Dalić sa suprugom

Za svoju dugogodišnju djevojku, u subotu, 23. septembra, se oženio se Toni Dalić, sin Zlatka Dalića.

Mladenka je nosila dugu bijelu vjenčanicu, koja je istaknula njezinu vitku figuru, dok je Toni bio elegantan u crnom smokingu.

Ponosni otac objavio je prvu fotografiju s ceremonije.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Inače, Dalić ima dva sina: Bruna (25) i Tonija (30), a o njima se rijetko se piše. 

Obojica su vrlo uspješni, a njihov ih otac smatra svojim najvećim ponosom. Bruno je nedavno magistrirao na univerzitetu UPF Barcelona School of Management, a Toni je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Uz to, Toni je ljeti i DJ na Zrću na Pagu, a istovremeno obnaša i funkciju u NK Varaždin te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci.

"Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi", rekao je Dalić jednom prilikom za domaće medije. Podsjetimo se, naš izbornik je požrtvovni porodični čovjek koji često na društvenim mrežama dijeli fotografije i svojih sinova i svoje supruge.

Ljubav svog života, crnokosu Davorku, Zlatko je upoznao u srednjoj školi u Livnu. Kada je odselio kako bi zaigrao za Hajduk, u Livno je dolazio samo kada je imao slobodne dane no to nije ugasilo njihovu ljubav. Davorka je kasnije doselila u Split, a onda i u Varaždin gdje je Dalić kasnije igrao za Varteks. Par se vjenčao 1992. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije