Ozbiljni kriteriji glumca: DiCaprio nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina

0
Radiosarajevo.ba
Ozbiljni kriteriji glumca: DiCaprio nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina
FOTO: EPA / Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio (46) slavni glumac, širom svijeta poznat je kao jedan od najvećih holivudskih zavodnika, na čijem popisu bivših djevojka, nalaze se neke od najljepših žena svijeta.

Njegov tip su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetima, a može se naći i poneka brineta.

Leonardo je sa svakom prekinuo nakon što je napunila 25 godina, a iznimka nije ni dojučerašnja djevojka Camila Morrone (23), prenose brojni američki mediji.

Njegova prva veza poznata javnosti bila je s brazilskom manekenkom Gisele Bündchen (40). Par je s prekidima hodao od 1999. do 2005. godine. S Victorijinom anđelicom se čak pojavio na dodjeli Oscara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i zadnje službeno pojavljivanje u javnosti.

Gisele se 2006. udala za američkog nogometaša Tom Bradyja (43), a nedavno je izjavila što je bio razlog prekida njezine veze s Leom. - Bilo mi je dosta posla, pušenja i alkohola. Postajala sam svjesna stvari koje sam do tad odbijala prihvatiti. On odbija zaista bilo što promijeniti? Odgovor je nažalost bio potvrdan - rekla je Gisele.

Glumac je poslije Gisele prohodao s Izraelskom manekenkom Bar Refaeli (36). Par je 2007. godine bio u službenom posjetu kod tadašnjeg izraelskog premijera Shimona Peresa, gdje su razgovarali o okolišu i promicanju mira. Nakon brojnih prekida, odlučili su se za konačni raskid 2009. godine.

Nakon još jedne propale veze s manekenom, Leo se 2011. godine odlučio za glumicu, Blake Lively (33). Paparazzi su snimali na njegovoj jahti u Cannesu. Veza je potrajala 5 mjeseci.

Toni Garrn (28), njemačka manekenka i još jedna Viktorijina anđelica bila je Leova cura. Par je prohodao u svibnju 2013., a prekinuli su u prosincu 2014. godine.

Kelly Rohrbach (31) krasila je naslovnice časopisa Sports Illustrated, slavna manekenka je jedina od njegovih cura koja je završila fakultet.

Leo je navodno devedesetih godina bio u kratkoj vezi s Naomi Campbell (50), ali odlučili su ostati prijatelji.

Glumac je s pjevačicom Rihannom (33) proveo dosta vremena u 2015. godine, ali nijedna strana nije htjela potvrditi vezu.

Glumac je Camilu Morrone (22) upoznao preko glumca Al Pacina (81), u to vrijeme Camillina mama, Lucila Solá (45) je bila u vezi s Pacinom. Par je zajedno od 2017. godine, ali izvor blizak paru kaže kako su se zbog njegovog posla udaljili i vezu sveli kraju.

Jedina žena koja je stalna u glumčevu životu je njegova majka Irmelin Indenbirken (78), s kojom Leo redovno pozira na crvenom tepihu, piše 24sata.hr.

Leonardo DiCaprio sa majkom - undefined

Foto: Lessons Learned In Life : Leonardo DiCaprio sa majkom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije