Leonardo u bolnici, poslao misterioznu poruku

0
Radiosarajevo.ba
Leonardo u bolnici, poslao misterioznu poruku
Instagram / Leonardo u bolnici

Brazilski nogometaš Leonardo ima 28 godina i trenutno je igrač Shabab Al-Ahlyja.

Ljubitelji nogometa na Balkanu ga se sjećaju kao nogometaša beogradskog Partizana, a tokom karijere branio je boje Enosisa, Metalurga iz Donjecka, Gabale, Anzi Mahackalu...

Brazilac je preko društvene mreže Instagram napisao misterioznu poruku, po kojoj se može zaključiti da je želio da izvrši samoubistvo zbog depresije.

Srećom, odustao je od toga u posljednjem trenutku.

"Odlučio sam da podijelim moju bol sa vama! Prošla je skoro cijela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mjesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao, bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim. Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vrijeme da stanem, da pravi šampioni uvijek na kraju završe na vrhu. Predsjednik kluba mi je mnogo pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča", napisao je Leonardo na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije