Ovu slavnu ljepoticu svi momci ostavljaju zbog jedne njene opsesije

1
Radiosarajevo.ba
Ovu slavnu ljepoticu svi momci ostavljaju zbog jedne njene opsesije
Foto: The sun / Olivia Culpo

Olivia Culpo najpoznatija je kao bivša Miss SAD te bivša djevojka muzičara Nicka Jonasa.

29-godišnja ljepotica danas se smatra i jednom od najljepših žena na svijetu, a može se pohvaliti i titulom Miss Universe te miliona obožavatelja na društvenim mrežama, kao i milionima dolara na računu. Jedan pogled na nju i njezino prekrasno lice i tijelo, sasvim su dovoljni da shvatite zašto je okrunjena dva puta, a Olivia radi punom parom već godinama.

Za Oliviju se već dugo veže jedan trač, čemu u prilog ide činjenica kako model nema previše sreće u ljubavi.

Na sjednici NSRS usvojene izmjene Zakona o radu kojima se omogućava isplata plaća 'na ruke'

Na sjednici NSRS usvojene izmjene Zakona o radu kojima se omogućava isplata plaća 'na ruke'

Razlog je njena opsesija fotografisanjem, objavama na društvenim mrežama  i slavom, što je njenim bivšim partnerima jako smetalo. S Nickom je bila u višegodišnjoj vezi za koju se nadala da će završit zarukama, no završila je prekidom. Brzo nakon toga, Nick je pronašao utjehu u deset godina starijoj glumici Priyanki Chopri, Miss svijeta 2003. godine, a zaprosio ju je nakon samo dva mjeseca veze.

U njen život zatim je ušao sportaš Danny Amendola. Iako su svi mislili da žive ljubavnu bajku, čini se kako dotični nikako nije mogao odoljeti drugim ljepoticama.

Da stvar bude gora, nakon prekida je NFL zvijezda na društvenim mrežama napisala poduži status sa svim detaljima njihove veze u kojem je objasnio kako on radi razliku između privatnog i života na društvenim mrežama, dok je njegova bivša djevojka željela sve dokumentirati i otkrivati, što je njemu jako smetalo.

"Ona želi biti viđena, na mrežama i u Hollywoodu te zaraditi puno novaca", poručio je Amendola, kao i to da je mislio da ionako objavljuje 'previše fotografija', piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije