Ovo je razlog zašto Leonardo DiCaprio ne izlazi sa ženama starijim od 25 godina

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je razlog zašto Leonardo DiCaprio ne izlazi sa ženama starijim od 25 godina
Foto: EPA - EFE / Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio (49) je osim po ulogama u uspješnim filmovima poznat je i kao muškarac koji voli mlađe žene, tačnije one do 25 godina. Sada je otkriveno i zašto.

"Kad djevojke navrše 25 godina traže više - žele se udati i skrasiti", rekao je jedan izvor navodno blizak glumcu za New York Post. Dodao je i kako "bračni život nije ono što Leo želi".

"On ne želi porodicu i ne želi biti u blizini žena koje bi ga mogle pritiskati zbog toga. Čim ga djevojka upozna, sat počne otkucavati. Kad žena ostari, za nekoliko godina, više ne postoji za njega. Ako mu se previše približi, za nekoliko godina, više je nema. Ostario je, ali njegov ukus nije ostario", tvrdi izvor.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Slavni glumac nedavno se povezivao s manekenkom Vittoriom Ceretti, koja je u junu 2023. napunila 25 godina, a u decembru su viđeni u zajedničkom izlasku u Parizu.

Ceretti nije prva manekenka koju je Leo ljubio. Bio je u vezi s Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn, Ninom Agdal, Gigi Hadid, Camillom Morrone...

Leonardo DiCaprio

Zanimljivo je to što je glumac ostavio svaku djevojku s kojom je bio u vezi kad bi napunila 25 godina.

DiCaprio i Morrone bili su u vezi četiri godine, a izvor je za Us Weekly 2018. rekao da Leo "nikada nije tako jako volio neku djevojku kao što je Camillu". Prekinuli su 2022., a do septembra te godine DiCaprio je bacio oko na Hadid, na koju je navodno uvijek bio slab.

Izvor je za Us Weekly rekao da glumac misli da je Hadid lijepa, pametna, kul i obrazovana. I oni su prekinuli ove godine, no izvor tvrdi da su i dalje u kontaktu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije