Ovako je Jerry Springer govorio o svom showu: 'Znam da je glup, ali je zabavno'

0
Radiosarajevo.ba
Ovako je Jerry Springer govorio o svom showu: 'Znam da je glup, ali je zabavno'
PrtScr / Jerry Springer

Jerry Springer je 27 godina vodio The Jerry Springer Show, koji su mnogi nazivali najkontroverznijom emisijom ikad.

Prošle godine u razgovoru za Page Six voditelj je ispričao da je uvijek bio svjestan da je njegov show neobičan, ali da ne žali ni za čim, prenosi Index.hr.

"Nisam mogao smisliti ništa zabavnije. Taj show nikada nisam shvatao ozbiljno. Uvijek sam znao da je moj show glup, ali ljudima se svidio i nama je bilo zabavno", govorio je Springer.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

"Taj show neće spasiti svijet, ali neće nikoga ni ubiti", dodao je tada.

Show se emitirao 27 godina

The Jerry Springer Show emitirao se od 1991. do 2018. godine. Isprva se fokusirao na politička pitanja, a kasnije se počeo baviti temama o preljubima. Nerijetko je dolazilo do fizičkih sukoba i psovki. Osim što se show smatrao jednim od najkontroverznijih, bio je i jedan od najgledanijih - jedno vrijeme bio je gledaniji i od emisije Opre Winfrey.

Zbog showa, u kojem su gosti svojim priznanjima nerijetko šokirali publiku, kritičari su Springera optuživali da potiče najniže ljudske strasti.

Podsjećamo, Jerry Springer preminuo je u dobi od 79 godina u svom domu u Chicagu. Predstavnik obitelji rekao je za strane medije da je Jerryju prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran rak, a stanje mu se prošlog tjedna pogoršalo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije