Otkriveno šta za Božić želi princeza Charlotte, no neće to dobiti

Radiosarajevo.ba
Otkriveno šta za Božić želi princeza Charlotte, no neće to dobiti
Foto: Instagram / Princeza Charlotte

Samo zato što su djeca princa Williama i Kate Middleton nevjerojatno bogata, poznata i utjecajna, ne znači da nisu napravila listu želja za Djeda Božićnjaka baš kao i sva ostala.

Naravno, mnogi imaju praktične želje poput novog džempera ili nove igračke, ali izvor navodi kako princeza Charlotte, koja ima četiri godine, ima nešto veće snove pa je tako za ovaj Božić poželjela ponija.

Naime, Charlotte je opsjednuta konjima, što se moglo vidjeti i njenim prvim odlaskom u školu kad je za ruksak privezala privjesak s jednorogom. Međutim, mala princeza će možda morati pričekati sljedeću godinu jer princ William misli kako je još premlada za ponija.

Njen brat, petogodišnji princ George, igra tenis i navodno je zaluđen ovom igrom pa je zatražio novi reket i stolni nogomet.

Ali čini se kako njihove želje ove godine ipak neće biti ispunjene, prenosi Index.

Izvor je također otkrio kako će princeza i princ dobiti dječiji kuhinjski set jer navodno obožavaju praviti nered u kuhinji. Ali to sigurno nije toliko uzbudljivo kao poni, što je dar iz snova za svaku djevojčicu, prenosi portal Cosmopolitan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije