Kako će izgledati djeca britanske kraljevske porodice za 20 godina

Radiosarajevo.ba
Kako će izgledati djeca britanske kraljevske porodice za 20 godina
Foto: BBC / Princeza Charlotte "ukrala" show

Svi koji imaju djecu primijete kako ona prebrzo rastu, stoga se mnogi zapitaju kako će njihova djeca izgledati u budućnosti.

No nisu sva djeca članovi kraljevske porodice, npr. britanske, za koju je kozmetički brend Cosmetify objavio mogući izgled djece kada budu u 20-im godinama. Uz pomoć kompjuterskog programa, pretpostavili su kako bi prinčevi George, Louis i Archie, princeza Charlotte te kraljicina praunuka Savannah Phillips mogli izgledati.

Navodno bi Archie koji je nedavno napunio pola godine mogao naslijediti očevu boju kose, doduše kovrdžaviju, dok će mu oči biti sličnije očima njegove majke. Princeza Charlotte zamišljena je kao buntovna 25-godišnjakinja s obojenom tamnom kosom, dok program predviđa da će princ Louis naslijediti punije obraze i nos princa Williama. Njihov brat George bi s 27 godina mogao imati plavu kosu, poput oca, ali i izraženu čeljust. Prema njima, Savannah Philips mogla bi nalikovati majci, piše Mirror.

Fotografije "odrasle" kraljevske djece možete pogledati na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije