Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju

Radiosarajevo.ba
Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju
Foto: Twitter / Princ Harry i Meghan Markle

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutačno su na desetodnevnoj turi Afrikom, a sa sobom su poveli i svog četveromjesečnog sinčića Archieja.

Malenog su prvi put izložili kamerama i dopustili javnosti da vidi dječačića kako se smije, meškolji i ponaša u društvu svojih roditelja, piše Dnevnik.hr.

Stručnjaci za govor tijela pomno su promotrili pojavljivanje Harry, Meghan i Archieja te otkrili što njihove kretnje i držanje znače. Općenito gledano, prema njihovu mišljenju, Meghanin stav prema Archieju je protektivan, dok je Harry posvećen zabavljanju sinčića.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Naime, Meghan je cijelo vrijeme susreta s novinarima nježno držala ručicu svog sina i gledala ga u lice, a eksperti za govor tijela tumače da je takvo ponašanje znak brige, nježnosti i želje da se dijete osjeća ugodno. Mama Meghan tako se željela pobrinuti da se njezin sin osjeća sigurno i ugodno, dok je pak njegov tata Harry bio tamo kako bi ga zabavio.

Blagim zezanjem i zadirkivanjem dječačića, Harry ga je dodatno opustio i zabavio, što je rezultiralo Archiejevim opuštenim poziranjem pred kamerama. Harry se cijelo vrijeme smijao pred Archiejem, što znači da je želio i da se njegov sin nasmiješi.

U svakom slučaju, kraljevska porodica nikada nije izgledala sretnije, a Archie je trenutačno najslađi član britanskog dvora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije