Otkrivena velika tajna Šabana Šaulića: Pjevač je ovo godinama skrivao od porodice

Radiosarajevo.ba
Otkrivena velika tajna Šabana Šaulića: Pjevač je ovo godinama skrivao od porodice
Foto: Blic / Šaban Šaulić

Popularni pjevač Šaban Šaulić je prije četiri mjeseca poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, a sada je procurila informacija da je imao tajni bankovni račun na kojem je imao dva miliona eura, pišus srbijanski mediji.

Navodno za to nije znala ni njegova supruga Gordana ni njihova djeca.

Jedan Šabanov prijatelj tvrdi da je njegova supruga bila zadužena za finansije te da je vodila računa o ugovaranju njegovih nastupa.

"Šaban je dio novca stavljao na svoj bankovni račun i za taj novac nisu znali njegovi bližnji, a radio je to kako bi ih finansijski osigurao. Razmišljao je unaprijed za slučaj da mu se nešto dogodi", ispričao je jedan njegov prijatelj za Kurir.

Dodao je da je riječ o deviznom računu u jednoj banci u Njemačkoj i da će Gordana imati pristup tom računu uz odobrenje advokata.

"Sve napojnice s romskih svadbi, a bile su pozamašne, čuvao je na tom računu u Njemačkoj i taj novac nikada nije dirao, a Gordanu je banka o računu obavijestila nakon što je Šaban preminuo", rekao je prijatelj pjevača.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije