Otkriven pravi razlog zbog kojeg Melania ne želi u Bijelu kuću

Radiosarajevo.ba
Otkriven pravi razlog zbog kojeg Melania ne želi u Bijelu kuću
EPA / Arhiv
Supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa nije jedina koja obavljava dužnost Prve dame, ponekad je mijenja Donaldova kći Ivanka, piše Daily Star.

Otkad su se pojavile prve sumnje da će Trump doći na čelo Amerike, mediji su se počeli bave time hoće li Bijela kuća zaista biti nova adresa obitelji Trump.

Mnogi su se šalili na račun toga što je Trump prvi predsjednik čiji je dom luksuzniji od čuvene rezidencije predsjednika SAD i tvrdili da se Melania neće lako odreći galmura u kojem živi. Nakon što je Trump pobijedio na izborima, predstavnici medija su saznali da se njegova supruga i sin Barron zaista neće uskoro preseliti u Bijelu kuću. Oni su kao razlog navodili to da Melania želi da njezin sin završi školsku godinu okružen svojim prijateljima u Njujorku.

Međutim, Daily Star piše da to nije pravi tako nego da je pravi razlog njezinog ostanka u Trumpovoj kuli u New Yorky njezina sastra Ines Knaus. Poznato je da su Melania i Ines izuzetno bliske i sestra je jedina osoba kojoj prva dama Amerike zaista vjeruje. Ines i živi u sestrinoj blizini pa sestre puno vremena provode zajedno.

Kako je Melania ostala pri svojoj odluci i zasad se ne seli u Washigton, Trump se oslanja na pomoć i podršku svoje kćerke Ivanke, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije