Govor tijela: Melania je za Donalda samo objekt

Radiosarajevo.ba
Govor tijela: Melania je za Donalda samo objekt
EPA / Inauguralni ples
Mnogi su tokom inauguracije 45. američkog predsjednika primijetili prilično nategnut odnos Donalda Trumpa i njegove supruge, Melanije.

Stručnjaci za govor tijela analizirali su dan inauguracije novog predsjednika i njegove porodice, a slažu se u jednom - Melania je za svog supruga samo objekt!

Mnogi su istaknuli razliku između toga kako svoje supruge u javnosti tretiraju bivši i sadašnji američki predsjednik.

Na dan inauguracije, kada su Trumpovi izašli iz automobila kako bi se pozdravili s Obamama, Donald je ostavio Melaniju u autu i sam se popeo uz stepenice kako bi se pozdravio.

donald-automobil-izlazak.gif - Govor tijela: Melania je za Donalda samo objekt

"Melania je gospodinu Trumpu samo objekt", rekla je Susan Constantine, priznata stručnjakinja za govor tijela za Independent te dodala kako "u tom odnosu ne vidi nikakve topline ili prave ljubavi".

Unatoč prisnom plesu na inauguracijskom balu, stručnjakinja Patti Wood rekla je kako je njihov ples bio "indikativan za vezu koja nije u balansu".

"Donald ju je privlačio sebi na seksualan način, kontaktirajući s njezinim područjem zdjelice dok je jasno kako se ona od njega tokom plesa mrvicu i odmicala", dodala je.

Tokom inauguracije zabilježen je još jedan zanimljiv trenutak. Kada se Michelle pridružila Baracku Obami, on je spontano poljubio njenu ruku. S druge strane, Donald Trump je Melaniji samo klimnuo glavom i nije je ni dodirnuo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije