Otišla na ljetovanje u popularno odmaralište, ubila je narkobanda. Tek onda se saznalo ko je ona

1
Radiosarajevo.ba
Otišla na ljetovanje u popularno odmaralište, ubila je narkobanda. Tek onda se saznalo ko je ona
Foto: Instagram / Niko Honarbakhsh

Supruga bivšeg specijalnog agenta Uprave za suzbijanje droga (DEA) ubijena je iz vatrenog oružja kada se u nedjelju našla usred unakrsne vatre narkokartela u luksuznom meksičkom odmaralištu.

Niko Honarbakhsh (44) nije imala nikakve veze sa sukobom kartela, u kojem je ubijen i poznati lokalni diler droge Shawn Billary (22), koji je bio iz Belizea, no potvrđeno je da je nesretna Niko bila supruga Karla Permana, koji je nekad radio za DEA-u.

ABC News izvještava da je Honarbaksh živjela u Cancunu u Meksiku, a policija je demantirala navode lokalnih medija da su ubijeni možda bili par, rekavši da fotografija muškarca iz Belizea prikazuje njega s potpuno drugom ženom.

Tužitelji su rekli da je mrtvi muškarac kod sebe imao kokain i tablete kada je ubijen u klubu Mia Beach, koji je dio hotela Selina, piše Daily Mail.

El Universal javlja da su Billaryja jurile njegove ubice i da je utočište potražio u restoranu, gdje su i ispaljeni smrtonosni hici. List navodi da su u vezi s pucnjavom u pritvoru dvije osobe.

Prema objavama na njezinoj Instagram stranici, Niko Honarbakhsh je živjela na relaciji južna Kalifornija - Cancun. Redovito je objavljivala fotografije iz luksuznih klubova i restorana, a na slikama su uz supruga bila i njena dva psa.

Inače, par se vjenčao 2013. godine, a ona i njen suprug imali su kuću na Beverly Hillsu.

Jedan svjedok je na TripAdvisoru napisao da je bio u restoranu kada je Billary utrčao, a za njim je uletio još jedan muškarac oko 18:40 sati u nedjelju.

"Neka turistkinja bila je tamo sa svoja dva psa, samo nekoliko metara od nas, pogođena je nekim od zalutalih metaka i ubijena‘, napisao je muškarac.

Charles ispričao kako je upoznao Ellu: 'Dođi sa mnom u London ili me nikad više nećeš vidjeti'

Charles ispričao kako je upoznao Ellu: 'Dođi sa mnom u London ili me nikad više nećeš vidjeti'

Dodao je da je Billary prvo upucan u leđa, a onda je napadač ispalio još nekoliko hitaca u njega.

"Osiguranje u Miji nije imalo pojma što se događa niti su provjeravali dvoje ustrijeljenih ljudi. To su učinili drugi gosti na plaži. Niko od osiguranja nije zvao policiju ili pojačanje", napisao je svjedok na Trip Advisoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije