Supruga Siniše Mihajlovića se oglasila ponovo na Instagramu: 'Ne mogu da spavam'

1
Radiosarajevo.ba
Supruga Siniše Mihajlovića se oglasila ponovo na Instagramu: 'Ne mogu da spavam'
Foto: Instagram / Siniša Mihajlović i Arijana Rapaćoni Mihajlović

Supruga pokojnog srbijanskog nogometnog asa Siniše Mihajlovića, Arijana, još jednom je pokazala koliko joj je teško što njenog voljenog muža više nema među živima.
 
Podsjetimo, proslavljeni bivši igrač Crvene zvezde i trener preminuo je u decembru 2022. nakon dugogodišnje borbe s leukemijom.

Imao je samo 54 godine i, iako vrijeme od njegove smrti odmiče, bol ne jenjava u porodici.

O tome svedoči i posljednje što je Arijana Mihajlović objavila na Instagramu. U pitanju je zajednička fotografija sa mužem, uz riječi:

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

"Jednostavano, ne mogu da spavam. Jer, na kraju krajeva, ja i dalje ne vjerujem (da te nema). Kakav neobjašnjiv osjećaj...".

Arijana Mihajlović je u televizijskoj emisiji u Italiji tokom januara 2024. otkrila nekoliko vrlo potresnih detalja sa kraja "Mihinog" života.

"Protekla 2023. je bila veoma teška, mnogo je bilo različitih emocija. U prvih nekoliko mjeseci nisam mogla da uradim ništa, a onda sam  uz pomoć stručnjaka počela da tu tugu prihvatam. Nastavila sam da živim za moju djecu, nastavila da odajem počast Siniši, koji je bio istinski borac i koji je volio život", kazala je Arijana Mihajlović.

Arijana Mihajlović u velikoj ispovijesti nije mogla da zaustavi suze, te se pred kamerama slomila i zaplakala, dok je opisivala kako je izgledao njen život sa Sinišom Mihajlovićem

"Pričala sam sa djecom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali, da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao.

Supruga Siniše Mihajlovića: 'Znali smo kada će umrijeti, odlučili smo da mu ništa ne kažemo'

Supruga Siniše Mihajlovića: 'Znali smo kada će umrijeti, odlučili smo da mu ništa ne kažemo'

Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju djecu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvijek pričaju o tome", poručila je Arijana u emisiji i dodala:

"To je bila prelijepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom.

Želim da kažem svojoj djeci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje", zaključila je Arijana na jednoj poznatoj italijanskog televiziji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije