Olimpijska objava zaruka: Udaje se Lady Gaga

0
Radiosarajevo.ba
Olimpijska objava zaruka: Udaje se Lady Gaga
Foto: EPA - EFE / Lady Gaga i Michael Polansky

Glumica i pjevačica predstavila je Michaela Polanskog, svog dečka s kojim je u vezi četiri godine, kao svog zaručnika' francuskom premijeru Gabrielu Attalu, kojeg je Lady Gaga upoznala dok je prisustvovala olimpijadi u plivanju u nedjelju, što se može vidjeti u videu objavljenom na TikTok stranici premijera.

Dobitnica Oscara bila je u Parizu tokom vikenda kako bi nastupila na Otvorenom ceremonijalu Ljetnih olimpijskih igara 2024.

Lady Gaga i Polansky, tehnološki preduzetnik, prvi put su javno objavili svoju romansu na Instagramu tokom vikenda Super Bowl-a 2020. godine.

Igra mačke i miša: Đoković u teniskom klasiku razbio Nadala

Igra mačke i miša: Đoković u teniskom klasiku razbio Nadala

Iako su par poznat po tome što su privatni tokom svoje veze, Lady Gaga je podijelila neke detalje o njihovoj romansi na svojim društvenim mrežama.

"Kada tvoj dečko pošalje sve ove cvjetove iz Rima za tvoj rođendan," napisala je na Instagramu 2021. godine, pokazujući raskošan cvjetni aranžman koji joj je Polansky poklonio za rođendan. "Volim te, dušo. Jedva čekam da budem kod kuće s tobom i našim psima, to je sve što mi treba."

Također je napravila rijedak komentar aludirajući na Polanskog tokom intervjua s Hollywood Reporter-om te iste godine.

"Moji psi i čovjek kojeg volim su cijeli moj život,” rekla je tada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije