Nakon 10 godina pjevačica otkrila nepoznate detalje s raskošne svadbe Novaka Đokovića

0
Radiosarajevo.ba
Nakon 10 godina pjevačica otkrila nepoznate detalje s raskošne svadbe Novaka Đokovića
Foto: Instagram / Novak i Jelena Đoković

Aleksandra Dabović zabavljala je goste na vjenčanju Jelene i Novaka Đokovića, a ta dva dana provedena u Crnoj Gori ostala su joj duboko urezana u sjećanje po nevjerojatnim detaljima. 

Novak Đoković i njegova supruga Jelena već cijelo desetljeće uživaju u skladnom braku, a njihova ljubav svih ovih godina nije 'uprljana' nikakvim skandalom. Jedno drugom su nevjerojatna podrška u svemu, a iako teniski as bilježi historijske uspjehe, slava ih nije promijenila.

Nikada ih nismo imali prilike vidjeti da se ponašaju bahato, naprotiv, kad god imaju priliku pomoći ugroženima.

Njihova ljubav okrunjena je brakom 10. jula 2014. u Crnoj Gori na Svetom Stefanu. U društvu najbližih na mondenom poluotoku odigrana je nezaboravna proslava, no gosti su morali poštovati posebna pravila.

Vijest koja će obradovati navijače FK Sarajevo: Spartak iz Trnave imao razočaravajući start sezone

Vijest koja će obradovati navijače FK Sarajevo: Spartak iz Trnave imao razočaravajući start sezone

'Bila sam jako sretna. Možda je bilo teško kontrolirati svoje emocije jer sam bila u drugom stanju. Blagoslovljena sam što imam Novaka u svom životu. Nisam mogla zamisliti boljeg partnera', rekla je svojevremeno Jelena za 'Alo', a Novak se odmah nadovezao.

'Kad sam je vidio u vjenčanici, dok mi je prilazila s osmijehom, ostao sam bez daha. Izgledala je kao anđeo', rekao je teniser.

Brojni detalji s Đokovićeva vjenčanja dugi niz godina ostali su nepoznati, a tek krajem desetljeća pjevačica Aleksandra Dabović, koja je zabavljala tadašnje goste, iznijela je sve zanimljivosti.

'Pjevala sam na svadbi Novaka Đokovića 2014. na Svetom Stefanu. Tada sam prvi put jela predjelo kakvo se danas, recimo, negdje češće može vidjeti. Tada je bilo neobično, ukrašeno malo voća i kavijara, malo pršuta. Nešto neobično i nesvakidašnje kako je Novak došao zapjevati', rekla je Aleksandra za podcast "Morava" i dodala:

'U to vrijeme radila sam s bendom čiji je pjevač bio njihov poznanik. I onda je zapravo tako ispalo. Ali bilo je vrlo strogo, tajno. Morali smo potpisati ugovor da se tamo ne smijemo slikati. Čak smo dali napraviti i haljine po mjeri. Pa da su isti pjevači, da ne štršimo previše. Neka ne bude kako je pjevala, nego kome se pjevalo. I u konačnici, spriječiti novinare da lete okolo.'

Sjeća se i da je napojnica bila odlična, prenosi Stil.

'To je bilo fantastično. Letjeli smo avionom, što je tada bilo jako skupo. Bili smo dolje u Bečićima dva dana. Sve je bilo samo na visokoj razini i ostalo mi je u sjećanju', zaključila je Dabović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije