Oglasila se žena koju su mediji proglasili ljubavnicom princa Williama: Ko je Sarah Hanbury

0
Radiosarajevo.ba
Oglasila se žena koju su mediji proglasili ljubavnicom princa Williama: Ko je Sarah Hanbury
Foto: X / Princ William, Kate Middleton i Sarah Rose Hanbury

Markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury, koju su britanski mediji proglasili ljubavnicom princa Williama, odlučila je reagirati na navode o njihovoj navodnoj aferi.

Sarah Hanbury je putem svojih advokata poručila da su glasine da je imala aferu s Williamom u potpunosti lažne. Ovi tračevi su se počeli širiti još 2019. godine, kada su kada su tabloidi pisali da je on prevario Kate dok je bila trudna.

Princeza Kate Middleton nakon teške operacije abdomena koja je bila u januaru, nije se pojavljivala u javnosti. Njezino izbivanje izazvalo je pažnju javnosti koja špekulira o prinčevoj navodnoj ljubavnici.

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Protekle sedmice fotografi su uhvatili princa Williama u blizini dvorca Windsor, a u automobilu je bio sa suprugom Kate koja je imala okrenutu glavu.

Upravo zbog toga pojavile su se brojne teorije zavjere, a jedna od njih kako u autu nije bila ona, nego prinčeva ljubavnica Sarah Hanbury, markiza od Cholmondeleya.

Stvar je to zanimljivija što prinčeva supruga i navodna ljubavnica nalikuju jedna na drugu, a i markiza stanuje svega nekoliko metara od kraljevske rezidencije te je česta gošća na kraljevskim događanjima.

Šuškanja o njihovoj aferi počela su još 2019. godine. Markiza je inače Kateina bliska prijateljica, no nedavno je viđena s princem na romantičnoj večeri. Naime, nagađa se da je William Dan zaljubljenih proveo s Rose, a navodno joj je kupio i poklon, prenosi The News.

Nove spekulacije oko Kate Middleton: Da li je za njen 'nestanak' kriva ljubavnica princa Williama?

Nove spekulacije oko Kate Middleton: Da li je za njen 'nestanak' kriva ljubavnica princa Williama?

Nije tajna da mnogi sumnjaju u prinčevu vjernost. Dodatna šuškanja potakla je činjenica što Kate nije nosila vjenčani prste na svojoj prvoj fotografiji nakon operacije, kao i debakl s uređivanjem fotografija.

Sarah Rose Hanbury dugogodišnja je prijateljica kraljevske porodice. Njezina baka Lady Elizabeth Lambart bila je jedna od djeveruša na vjenčanju kraljice Elizabete II.  Rose je bila viđena na državnom banketu u Buckinghamskoj palači 2017., gdje je sjedila uz princa Harryja, a bila je i na krunidbi kralja Charlesa III.

Podsjetimo, Rose se 2009. godine udala za markiza Davida Cholmondeleyja te s njime ima troje djece - blizance Alexandera i Olivera te kći Iris, a prije nego što je rodila, bavila se modelingom u londonskoj agenciji Storm Models. Svi se sjećaju zloglasnog skandala i ljubavnog trokuta između kralja Charlesa, kraljice Camille i princeze Diane, a očito ljudi misle da princ William ide očevim stopama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije