Oduševila fanove: Možete li prepoznati ovu slavnu ljepoticu

Radiosarajevo.ba
Oduševila fanove: Možete li prepoznati ovu slavnu ljepoticu
Foto: Dnevnik.hr / Scarlett Johansson

Scarlett Johansson je zaručena za Colina Josta, a iza nje su dva kratka braka.

Holivudska glumica Scarlett Johansson (35) uvijek blista kada se pojavljuje na crvenom tepihu, pa je u svakodnevnim odjevnim kombinacijama ponekad neprepoznatljiva.

Naime, Scarlett je viđena u poznatom odmaralištu Hamptons u New Yorku s kćeri Rose Dorothy (6) kako objavlja kupovinu.

I dok se pojedine slavne ličnosti, i za najmanji izlazak iz kuće, sređuju skoro kao i za crvene tepihe, Scarlett je u ovom izdanju potpuno opuštena.

Glumica je obukla tamnoplavi kombinezon i natikače, a lice je prekrila zaštitnom maskom i dioptrijskim naočalama te je kosu imala u pundži.

U kupovini joj je pomagala kći koju je dobila s francuskim novinarom Romainom Dauriacom (38) od kojeg se razvela 2017. nakon tri godine braka. Johanson je izašla iz trgovine s Rose koja je sjedila u kolicima kraj nekoliko papirnatnih vrećica.

Inače, Scarlett je zaručena s komičarem i glumcem Colinom Jostom (38). Par je u vezi oko tri godine, a vjenčanje su odgodili zbog koronavirusa.

Glumici će to biti treći brak. Naime, prvi muž joj je bio kolega Ryan Reynolds od kojeg se razvela nakon tri godine. U drugom braku je bila dvije godine s Romainom.

Razišli su se u lošim odnosima, a novinar je htio je potpuno skrbništvo nad kćeri i preseiliti se s njom u Francusku, kako su pisali strani mediji. Isticao je da Scarlett ionako često putuje, pa nema puno vremena za Dorothy. No kraju su se, kako se čini, uspjeli dogovoriti oko skrbništva, piše Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije