Odmor u Italiji: Glumica Gwyneth Paltrow uživa na plaži sa suprugom i sinom

0
Radiosarajevo.ba
Odmor u Italiji: Glumica Gwyneth Paltrow uživa na plaži sa suprugom i sinom
Foto: Društvene mreže / Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow sunča se u toplesu, fanovi joj poručili neka pripazi na zaštitu od sunca
Poduzetnica i nekadašnja glumica s obitelji je u Italiji, pa je objavila različite prizore s ljetnog odmora.

Gwyneth Paltrow, nekadašnja glumica, s porodicom provodi ljetni odmor u Italiji, što je pratiteljima na Instagramu dala do znanja fotografijom u toplesu.

Pedesetogodišnjakinja i njen dvije godine stariji suprug Brad Falchuck, televizijski producent, izležavaju se na suncu i, unatoč strateški postavljenoj Gwynethinoj ruci, vidi se da ne nosi gornji dio kupaćeg kostima.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Vidi se i stvarno velika razlika u boji kože između dojke i ruke, pa su se fanovi zabrinuli da se Gwyneth, koja se inače zalaže za zdrav pristup životu, neoprezno izlaže sunčevim zrakama.

Gwyneth je oči donekle sakrila avijatičarskim naočalama, a kosa joj je na fotografiji mokra, kao da je netom izašla iz vode.

Gwyneth Paltrow
Foto: Društvene mreže: Gwyneth Paltrow

Njezin suprug, inače tvorac serije Američka horor priča, također izgleda kao da je nedavno plivao.

Na ostalim su fotografijama drugi trenuci s odmora, a iako Gwyneth nije napisala u kojim su gradovima, samo je objavila srca u bojama italijanske zastave, pratitelji iz Italije zaključili su da je barem jedna fotografija iz Perugie.

Našla se u nizu i fotka Gwynethinog sina Mosesa kojeg ima s bivšim suprugom, muzičarom Chrisom Martinom. Sedamnaestogodišnjak na fotografiji pijucka kafu, a sličnost s ocem ne može se ne primijetiti.

Prije nekoliko dana njegova slavna majka podijelila je na Instagram Storyju i njihovu zajedničku fotografiju, snimljenu na umjetničkoj izložbi u Milanu, na kojoj se vidi da je Moses prerastao 175 centimetara visoku mamu.

Nekadašnji supružnici imaju i sada 19-godišnju kćer Apple, a i nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima. Njen sadašnji suprug ima troje djece tinejdžerske dobi iz prvog braka, a Gwyneth i on upoznali su se dok su još oboje bili "debelo" u prethodnim brakovima. No, nisu izlazili do 2014. godine, dok nisu raščistili prethodne veze, a vjenčali su se četiri godine kasnije, piše Daily Mail .

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije