Objavila snimak koji je zaintrigrao: Melania Trump piše knjigu, a u njoj će objaviti svu istinu

0
Radiosarajevo.ba
Objavila snimak koji je zaintrigrao: Melania Trump piše knjigu, a u njoj će objaviti svu istinu
Foto: EPA - EFE / Melania Trump

Melania Trump, bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država je objavila na društvenim mrežama dramatičan crno-bijeli video snimak, rekavši da je vrijeme da u memoarima kaže svoju perspektivu, odnosno "istinu", kako to ona naziva.

Melania Trump, supruga bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa objaviće knjigu "Melanija" 1. oktobra 2024. godine.

Njeni memoari biće u pretprodaji na Amazonu za 30 dolara. "Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko lično i razmišljajuće putovanje", rekla je ona u video snimku objavljenom na njenim nalozima na društvenim mrežama, uz opis "Moja priča. Moja perspektiva. Moja istina", piše Blic.rs.

Liga nacija | Ronaldo rastužio Hrvatsku, veliki bod Srbije, nestvarni promašaj Jovića

Liga nacija | Ronaldo rastužio Hrvatsku, veliki bod Srbije, nestvarni promašaj Jovića

"Kao privatna osoba koja je često bila predmet javnog nadzora i lažnog predstavljanja, osjećam odgovornost da razjasnim činjenice. Vjerujem da je važno da podijelim svoju perspektivu: istinu."

Video od 48 sekundi počinje tako što bivša prva dama govori direktno u kameru. Takođe, sadrži scene iz njenog vremena u Bijeloj kući, uključujući njen put u Afriku i rad na njenoj kampanji "Budi najbolji".

Tu su i neke fotografije iz perioda dok se bavila manekenstvom i kao mlada majka sa sinom Baronom. Prikazan je njen suprug Donald Trump. Video je u crno-bijeloj verziji sa dramatičnom muzikom.

Ona prodaje dva izdanja: kolekcionarsko izdanje od 150 dolara koje sadrži 256 stranica u punoj boji, a svaki primjerak potpisuje autorica. Izdanje memoara imaće 304 stranice i biće dostupno za 40 dolara, a potpisane kopije su dostupne za 75 dolara.

Bivša prva dama je bila tema mnogih biografija i knjiga, ali ovo je prvi put da priča svoju priču.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije