Nije uz muža na sudu: Gdje je Melania Trump?

1
Radiosarajevo.ba
Nije uz muža na sudu: Gdje je Melania Trump?
Foto: Hola.com / Melania Trump

Bivšem predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trumpu društvo je u srijedu na čitanju optužnice u sudnici u New Yorku pravilo troje od njegovo petero djece, piše The Times.

Kada se kasnije sa svog imanja Mar-a-Lago u saveznoj državi Floridi obratio javnosti, zahvalio se djeci i njihovim supružnicima koji su sjedili u prvom redu auditorija. Melania Trump, njegova supruga s kojom je u braku 18 godina, nije uz njega bila ni na sudu ni u Mar-a-Lagu.

U optužnici protiv Trumpa spominju se njegove dvije izvanbračne afere koje su se navodno dogodile nekoliko mjeseci prije nego što su on i njegova supruga u martu 2006. godine dobili sina Barrona. On se rijetko pojavljuje u javnosti i nije bio ni u sudnici, a ni na skupu u Floridi. Trump je tokom govora koji je održao u Mar-a-Lagu istaknuo da će Barron jednog dana biti velika osoba, prenosi Jutarnji list.

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

U njujoršku sudnicu nisu stigli ni Trumpova kći Ivanka ni njezin suprug Jared Kushner. Njih su dvoje bili njegovi pomoćnici dok je bio u Bijeloj kući. Trumpu su na čitanju optužnice podršku pružili sin Eric i njegova supruga Lara, Melanijin otac Viktor Knavs, sin Donald Trump mlađi i njegova zaručnica Kimberly Guilfoyle te kći Tiffany i njezin suprug Michael Boulos.

"Volim svoga oca i svoju zemlju. Danas me boli zbog oboje. Cijenim sve glasove duž političkog spektra koji su izrazili podršku i brigu", napisala je Ivanka Trump na Instagramu nakon čitanja optužnice. Prema trač portalu Page Six, Ivanka Trump svoga je oca posjetila prošlog vikenda.

Podsjetimo, Playboyjeva zečica Karen McDougal tvrdi da je njezina afera s Trumpom počela u junu 2006. godine te da je trajala možda čak i godinu dana. Tabloid National Enquirer navodno je ekskluzivna prava na njezinu priču o aferi platio 150 hiljada dolara (270 hiljada KM), no nikad je nije objavio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije