Novo izdanje poznatog voditelja: Pojavila se fotografija Zorana Šprajca u zlatnim gaćicama

0
Radiosarajevo.ba
Novo izdanje poznatog voditelja: Pojavila se fotografija Zorana Šprajca u zlatnim gaćicama
Foto: Društvene mreže / Zoran Šprajc

Nakon što je otkriveno da se on krio ispod kostima Mede u show emisiji "Masked Singer", voditelj Zoran Šprajc našalio se na svoj račun.

"Nakon 8 sedmica života pod maskom, evo skoro da ovako izgledam. Skoro", napisao je pored fotografije na kojoj je umjetna inteligencija nalijepila njegovu glavu na tijelo drugog muškarca, odjevenog u zlatne gaćice.

Njegova objava izazvala je komentare njegovih kolega iz showa. "E ovo je Masked Singer bez cenzure!" poručila je Nikolina Pišek, dok je Saša Lozar otkrio da je on "kriv za ovaj prizor".

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

"Vidim moja Masked Swinger ideja je zaživjela", poručio je, na što je Antonija Blaće dodala: "Tačno si mislim - zašto Saša, zašto ljudima daješ ideje".

"Ovo je zamalo jače i od Jandrokovića", našalio se jedan fan voditelja.

Podsjetimo, Šprajc je prošlog vikenda ispao iz showa.

"Ipak je to Zoran Šprajc", rekla je Nikolina čim je skinuo masku. "Nijedan medo u životu nije ovako daleko dogurao, nema ovakvog medvjeda", rekao je poznati hrvatski voditelj koji trenutačno na RTL-u vodi "Stanje nacije".

"Jako mi je žao što su ispadale puno bolje maske. Mislio sam odraditi prvu emisiju, jer šta bih ja radio u ovom showu s ovakvim glasom? I onda se situacija potpuno otela kontroli", rekao je Šprajc, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije