Novi rezultati ankete za finale Eurovizije nisu optimistični za Let 3: Sad su među zadnjima

0
Radiosarajevo.ba
Novi rezultati ankete za finale Eurovizije nisu optimistični za Let 3: Sad su među zadnjima
Foto: PrtScr / Let 3 - Mama ŠČ!

Novi rezultzati ankete za finale Eurosonga nisu optimistični za Let 3, s obzirom na to da se sada nalaze na dnu liste favorita za osvajanje mikrofona.

Do početka ovogodišnjeg Eurosonga ostalo je nešto manje od dva mjeseca, a predstavnici iz Hrvatske sa popularnom pjesmom Mama ŠČ! su iznenadili Europu izborom pjesme. Dečki iz Leta 3, Zoran Prodanović Prlja (58) i Damir Martinović Mrle (61) pjesmu će pjevati na hrvatskom i nisu ni razmatrali opciju da pjevaju ne engleskom.

Međutim, iako su u početku skakali na visoka mjesta na kladionicama i brojni su strani državljani i ljubitelji natjecanja izražavali pozitivno iznenađenje njihovim stihovima, nova anketa na Wiwibloggsu, specijaliziranom portalu za Euroviziju, u kojoj čitatelji mogu označiti pjesme za koje misle da će proći u finale, ne pokazuje baš tako lijepe rezultate.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Prema trenutnim rezultatima, Let 3 se nalazi na 11. mjestu ankete od ukupno 15 zemalja koje se natječu u prvom polufinalu. Inače, iz prvog polufinala natjecanja u finale će proći 10 pjesama, dok će ih pet ispasti. Eurovizijski fanovi manje šansi za upad u finale od Hrvatske daju Malti, Irskoj, Azerbajdžanu i Švicarskoj. Prema mišljenju fanova, u veliku završnicu dalje trebale proći Finska, Švedska, Norveška, Češka, Srbija, Izrael, Portugal, Latvija, Nizozemska i Moldavija.

U anketi je glasalo 23,616 ljudi, a od njih je samo 1.186 (5.02 posto) glasalo za Hrvatsku.

Let 3 objavio spot Mame ŠČ: 'Kostimi su djelo naše frendice iz Sarajeva'

Let 3 objavio spot Mame ŠČ: 'Kostimi su djelo naše frendice iz Sarajeva'

U intervju koji su dali za Dubrovački dnevnik ovaj vikend ispričali su koliko će se nastup na Euroviziji razlikovati od onog na Dori i kako ćete predočiti publici koja ne govori hrvatski poruku koju žele poslati ovom pjesmom, prenosi Večernji.

Podsjetimo da nakon njihovog nastupa na Dori spominjalo se kako bi BBC mogao zahtijevati određene promjene kada su u pitanju kostimi koje dečki iz benda nose jer možda razotkrivaju previše. Međutim, Mrle je demantovao ove navode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije