Prvo mjesto i dalje drži Švedska: Kako susjedi i komšije stoje na kladionici za Eurosong?

0
Radiosarajevo.ba
Prvo mjesto i dalje drži Švedska: Kako susjedi i komšije stoje na kladionici za Eurosong?
Foto: Prtscr / Youtube / Let 3 vs Luke Black

Nakon što je sinoć Luke Black pobijedio na Pesmi za Evroviziju s pjesmom Samo mi se spava, Srbija se počela penjati na kladionicama za pobjednika Eurosonga i trenutno je na 13. mjestu.

U međuvremenu, Hrvatska je pala te se u ovom trenutku drži na 17. mjestu.

Prvo mjesto i dalje drži Švedska (koja još nije ni izabrala pjesmu koja će ih predstavljati, op.pr.), a Finska je na drugom mjestu zamijenila Ukrajinu, koja je sada treća.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Kladioničari najmanje šanse za pobjedu daju Albaniji, Rumuniji i Belgiji, koji se nalaze na začelju tablice.

Podsjetimo, Srbija bolje kotira i na eurovizijskoj aplikaciji My Eurovision Scoreboard, koja dopušta fanovima Eurosonga da naprave poredak zemalja koje se natječu s obzirom na pjesme koje im se sviđaju. Fanovi su Lukea smjestili na 7. mjesto od 27 država koje su već izabrale pjesmu. Hrvatska se, međutim, nalazi na 23. mjestu te je među pet najgore pozicioniranih zemalja, piše Index.hr.

Dva polufinala Eurosonga održavaju se 9. i 11. maja, dok je veliko finale zakazano za 13. maj. Hrvatska i Srbija natjecat će se u prvom polufinalu Eurosonga te su jedna drugoj velika konkurencija.

Kroz polufinalne večeri gledatelje pred malim ekranima i publiku vodit će glumica Hannah Waddingham, glazbenica Alesha Dixon i ukrajinska pjevačica Julia Sanina. U finalnoj večeri pridružit će im se i poznati voditelj Graham Norton. Uz njih, natjecatelje će najavljivati i Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills i Timur Mirošničenko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije