Angelina želi povesti djecu u Europu, Pitt se protivi tome

Radiosarajevo.ba
Angelina želi povesti djecu u Europu, Pitt se protivi tome

Brakorazvodna parnica između poznatog holivudskog para Bred Pitta i Angeline Jolie još je u toku.

Zastoj u razrješenju braka je zbog je zbog stalnog neslaganja oko starateljstva nad njihovom djecom. Posljednji razlog, koji je sve zakomplicirao, je taj što Angelina želi da povede djecu u Europu gdje snima nastavak filma Maleficent.

"Brad je protiv toga i jednostavno ne dozvoljava da se to desi. On snima u Los Angelesu, preko ljeta i želi da viđa djecu u okviru regularnih posjeta koje su dogovorene" rekao je izvor blizak glumcu, a prenosi E!.

Očigledno je da nijedna strana nije zadovoljna trenutnom situacijom. Angelina je navodno pobjesnjela, jer je Pit rekao da nije u redu da djeca budu odvojena od njega mjesecima.

"Angelina može slobodno da vodi djecu na putovanja i Bred se ne protivi tome, ako je u pitanju kraći period. On jednostavno ne želi da bude odvojen od djece nekoliko mjeseci", navodi izvor.

Glumac je nedavno odobrio posjetu dvjema kćerkama izbjegličkom kampu u Jordanu, gdje ih je vodila majka u humanitarnu misiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije