Nova žrtva nakon Rihanne: Chris Brown davio prijateljicu u Miamiju

Radiosarajevo.ba
Nova žrtva nakon Rihanne: Chris Brown davio prijateljicu u Miamiju
Foto: Profimedia / Chris Brown davi prijateljicu
Američki reper Chris Brown (28) ponovo škira javnost nasilničkim ponašanje, ada je ove sedmice u Miamiju partijao u kući koju je iznajmio za vrijeme američkog "Ultra Music" festivala.

No, čini se kako se Chris u žaru zabave zanio te iduće ujutro prijateljicu uhvatio rukama za vrat i počeo je daviti pred svima. Prijateljica, čije ime nije otkrio, izgleda užasnuto, a cijeli prizor uznemirio je njegove fanove.

Vidjevši to, druga žena ih je pokušavala razdvojiti, pa je odgurivala Chrisa. Iako djevojka izgleda kao da je u nevolji, ona i pjevač sada tvrde kako je sve bila "dobra" šala te kako su se pet minuta kasnije smijali.

"Ona je samo prijateljica. Kao što je i potvrdila sve je bila zezancija. Onaj ko je narušio njihovu privatnost i fotografirao ih, za to će i odgovarat", izjavio je Chrisov advokat Mark Geragos.

Cijeli scenarij bio je nalik onomu iz 2009. kada je pjevač nakon dodjele Grammyja brutalno pretukao svoju tadašnju djevojku Rihannu (30).

"Prevario sam je sa saradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane", ispričao je Chris. Dodaje kako mu je kasnije bilo žao zbog nasilničkog ponašanja.

"Rihanna se bila jako naljutila. Gurali smo se, ona me je udarila. Ugrizao sam je za ruku. Pljunula mi je krv u lice i to me još više razbjesnilo. Tako je sve počelo", ispričao je reper. Pjevačicu je premlatio, a fotografija njezinog lica s modricama pojavile su se na portalu TMZ.

Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska pjevačici na manje od 50 metara.

Rihanna nije jedina koja je bila žrtva američkog R&B pjevača, naime njegova bivša djevojka i model Karrueche Tran (29) prošle godine uspjela je dobiti zabranu pristupa za Chrisa nakon što ju je kako ona tvrdi, udario u trbuh i gurnuo niza stube.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije