Humano / Hana darovala krv i poslala važnu poruku: Nisam samo influenser skupih haljina...

30. 03. 2018. u 10:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 657

Jedna od najaktivnijih regionalnih Instagram zvijezda je Sarajka Hana Hadžiavdagić, koja na svom profilu ima preko 350.000 pratilaca.

Hana koristi društvene mreže da promovira različite proizvode i iznosi svoja mišljenja, a često pošalje i važne poruke poput ove koju prenosimo.

"Ovaj osmijeh govori više od bilo kojih riječi, osmijeh zadovoljstva ali i momenta kada znam da sam upravo spasila tri života. Svaka četiri mjeseca posjećujem @darujkrvztmfbih i trudim se da nisam samo influencer skupih haljina, hotela, kremica nego sitnih stvari koje čine istinsku sreću. Nivo hemoglobina bio je odličan kao i obično tako da sam odmah prešla na fotelju za darivanje i za samo 10 minuta sve je bilo već gotovo, potpuno bezbolno i uz osmijeh.

Darujte krv jer tako spašavate živote, ispunjavate vaše srce i dušu, činite dobro djelo i pokazujete koliko vrijedite kao čovjek. Nikada se ne zna kada će i vama trebati kapljice koje život znače. Budimo #OpetNajljepši srcem i dušom", poručila je Hana.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA