Nova ljubav u najavi: Selena Gomez i Zayn Malik viđeni zajedno na večeri u New Yorku

0
Radiosarajevo.ba
Nova ljubav u najavi: Selena Gomez i Zayn Malik viđeni zajedno na večeri u New Yorku
Foto: Printscreen / Slena i Zayn nakon izlaska s večere

Slavni muzičari Selena Gomez i Zayn malik su navodno viđeni kako zajedno uživaju u romantičnoj večeri u New Yorku.

Mnogo se spekulisalo o tajnoj vezi između Malika i Gomez prije samo nekoliko sedmica kada se slavni par prvo zapratio na instagramu, ali sada su fanovi muzičara dobili i nove informacije o navodnoj vezi.

Klarissa Gracia, objavila je na društvenoj mreži TikTok video, koji je uskoro postao viralan, u kojem tvrdi da je njena prijateljica radi u restoranu u kojem su Zayn i Selena zajedno večerali. Zatim, Klarissa je objavila i razgovor sa prijateljicom koja tvrdi kako je vidjela ove dvije zvijezde kako se ljube u restoranu.

Denis Bećirović: "Strateški interes je da se u BiH osigura potpuna sloboda medija"

Denis Bećirović: "Strateški interes je da se u BiH osigura potpuna sloboda medija"

Tvrdnje su sada dodatno ojačane nakon što je američki izvor govorio za Entertainment Tonight, te je kazao da je par ušao u restoran držeći se za ruke.

"Većina osoblja restorana i posjetitelja restorana ih nije primijetila. Činilo se kao da im je ugodno zajedno i bilo je jasno da je to spoj", kazao je izvor.

[twitter]https://twitter.com/smuttfor1D/status/1639413014523969536[/twitter]

Ukoliko ove tvrdnje budu istinite, to bi moglo značiti novi početak za Malika, nakon što su u javnost dospjele informacije da je njegova porodica zabrinuta za njegovo zdravlje, te da žele da se on preseli u rodni Bradford.

Još jedan anonimni izvor kazao je za The Sun da bi ova veza mogla imati smirujući efekat na Zayna, te da se njegova porodica nada da će ova veza imati umirujući efekat na izvođača Dusk Till Down.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZc0eIxvrrZ/[/instagram]

O svemu ovome oglasila se i Gigi Hadid, bivša Malikova djevojka s kojom ima zajedničko dijete.

"Gigi nema nikakvih problema sa ovom vezom", rekao je za Us Weekly izvor blizak Gigi. "Sve dok je on sretan i stabilan i nastavi da bude dobar partner sa Khai (njihovom kćerkom), ona je u redu s kim god izlazi", zaključio je, prenosi Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije