Harry Styles uhvaćen u klinču s najljepšom ženom svijeta, kiša ih nije omela

0
Radiosarajevo.ba
Harry Styles uhvaćen u klinču s najljepšom ženom svijeta, kiša ih nije omela
EPA / Harry Styles na dodjeli Grammyja

Kako se čini, danas nije dobar dan za Oliviju Wilde, s obzirom na to da je svijet obišla vijest da Harry Styles ima novu djevojku.

Radi se, ni manje ni više, o jednom od najljepših djevojaka na svijetu, sretnica koja je osvojila srce slavne muzičke zvijezde je Emily Ratajkowski (31). Par je uhvaćen kako se ljubi na ulicama Tokija.

Nastavlja se tako ljubavna drama koja je započela dramatičnim raskidom braka između Jasona Sudeikisa i Wildeove (39) koja je supruga ostavila baš zbog Stylesa (29), a nakon silnih svađa, okršaja i drame Styles i ona su se na kraju razišli.

Udruženje tužilaca FBiH oštro kritikovalo Konakovića: Pokušava da utječe na ishod predmeta

Udruženje tužilaca FBiH oštro kritikovalo Konakovića: Pokušava da utječe na ishod predmeta

Dogodilo se to prije samo par mjeseci, ali po onom dobro poznatom receptu: 'razdvojio nas posao, ostali smo prijatelji i vidjet ćemo šta budućnost nosi'.

A budućnost je čini stigla i nema dobrih vijesti za glumicu i direktoricu filma 'Don‘t Worry Darling' na setu kojeg se s rock zvijezdom i spojila.

Harry Styles na Grammyju nosio kombinezon prekriven s 250.000 kristala

Harry Styles na Grammyju nosio kombinezon prekriven s 250.000 kristala

Ratajkowski je također svježe razvedena, prije šest mjeseci je naime ostavila supruga Sebastiana Beara- McClarda i to odmah čim je rodila zajedničko dijete jer ju je on više puta prevario.

Slavna glumica je nakon razvoda viđana s Bradom Pittom, komičarem Peteom Davidsonom i brojnim drugim muškarcima, a veza sa Stylesom je očito svježa.

Za to vrijeme Wilde i Sudeikis u Los Angelesu pokušavaju popraviti svoj odnos koji su satrli u komadiće. Nakon tračeva da se on čak bacao pred njen auto kako bi ju zaustavio da otiđe Stylesu i kontroverzne scene u kojoj joj je na pozornici uručio papire za razvod, bivši par je uhvaćen na utakmici njihovog zajedničkog sina, prenosi Jutarnji.

Kad je utakmica završila čak su se i nježno zagrlili ali nejasno je pokušavaju li se pomiriti ili je riječ o održavanju prijateljskog odnosa zbog djeteta.

U međuvremenu, Styles i Ratajkowski su u Japanu jer je rocker usred svoje turneje, a da događaj koji je uhvatio neko od prolaznika s pametnim telefonom, bude još romantičniji, u tom je trenutku počela i kiša.

A još u novembru prošle godine, na koncerte mu je umjesto Emily dolazila Wildeova i to sa svoje dvoje djece. Par je u vezi bio oko dvije godine.

Trenutno je nejasan i njen odnos sa Sudeikisom, jer dok zajedno brinu o djeci i javno se grle, na sudu je druga priča - Wilde tuži Jasona jer smatra da ju u brakorazvodnoj parnici pokušava uzeti zadnji cent i ostaviti je u bankrotu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije