Lijepe vijesti: Diletta Leotta pokazala trudnički stomak, fanovi oduševljeni

0
Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti: Diletta Leotta pokazala trudnički stomak, fanovi oduševljeni
Foto: Instagram / Diletta Leotta

Nakon što je najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta u videu na Instagramu objavila da je trudna s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom, sada je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u crvenom kupaćem kostimu na plaži i na kojoj je pokazala trudnički trbuh.

"Prvi zajednički odmor", napisala je u opisu fotografije koja je izazvala lavinu komentara i prikupila stotine hiljada lajkova. "Koja ljepota", "Najljepša trudnica na svijetu", "Predivna si", "Obožavam te", "Karius je moj heroj", samo su neki od komentara njezinih pratitelja ispod objave.

Podsjećamo, ona i Loris Karius čekaju prvo dijete, a sretnu vijest podijelili su u videu koji je u samo tri sata prikupio gotovo pola miliona lajkova. "Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već svi znali? Uskoro će nas biti troje", napisala je Diletta uz video u kojem se ona i Karius grle i plaču od sreće.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Da je Diletta trudna počelo se šuškati još u februaru, nakon što su neki pratitelji na TikToku u jednom od videa primijetili da joj se povećao stomak. Novinarka je fotografijama s dočeka Nove godine potvrdila vezu s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom, piše Index.hr. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije