Nives objavila romantične fotografije s Goranom Ivaniševićem

Radiosarajevo.ba
Nives objavila romantične fotografije s Goranom Ivaniševićem
Foto: Instagram / Nives i Goran Ivanišević

Nives i Goran Ivanišević svoj privatni život pokušavaju što više držati dalje od očiju javnosti pa je mnoge iznenadilo kad je voditeljica objavila fotografiju trenutka nježnosti s teniserom.

Nives je objavila dvije fotografije na kojima se grli s Goranom na plaži te mu posvetila dugačku emotivnu objavu. Uz fotografije je dodala tekst koji je glumica Lauren London posvetila svom, prošle godine preminulom, partneru Nipseyu Hussleu.

"Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno s tobom. Zaštićeno. Kao da je štit nada mnom kad si u blizini. Potpuno sam svoja s tobom (zbog čega sam vjerovatno naporna) jer više ne nosim svoju cool masku... Od mene si napravio veću ženu. Dao si mi priliku da stvarno volim muškarca. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i nadahnuo da postignem više... Jako te volim. Bezuvjetno. Ovo je moja istina. Nikad neću odustati od tebe. Moja odanost je s tobom", stoji, između ostalog, u objavi.

Nives i Goran u braku su tri godine, a zajedno imaju i dvogodišnjeg sina Olivera.

"Odmah sam znala da je dečko i rekla sam Goranu da bi se mogao zvati Oliver. Onda se, nažalost, dogodila tragedija s našim najvećim Oliverom (Dragojevićem, op. a.) i pomalo smo njemu u čast dali to ime", otkrila je Nives ranije za Index.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", dodala je. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me reć', ali je!" priznala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije