Nives Ivanišević: Supruga slavnog tenisera otkrila hoće li imati još djece

1
Radiosarajevo.ba
Nives Ivanišević: Supruga slavnog tenisera otkrila hoće li imati još djece
Foto: Instagram / Nives i Goran Ivanišević

Nives Ivanišević, radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića na Instagram profilu odgovarala je na pitanja pratitelja i dala zanimljive odgovore.

Simpatičnu Nives na ovaj društvenoj mreži prati preko 48 hiljada ljudi, a razgovor s pratiteljima započela je Instagram storyjem uz koji je napisala kako iduće sedmice slavi 40. rođendan te ih je pozvala da joj napišu sve šta žele ili postave pitanje. 

Od mnogobrojnih pitanja mi smo izdvojili dva najinteresantnija.

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Supruga Gorana Ivaniševića pozirala u grudnjaku pa poslala emotivnu poruku

Supruga Gorana Ivaniševića pozirala u grudnjaku pa poslala emotivnu poruku

Brak s Goranom Ivaniševićem i dalje intrigira javnost. Jednog od njezinih pratitelja zanimalo je hoće li ona i tenisač imati još djece.

"Odmah ova teška pitanja (ima ih nekoliko istih, pa da se riješim). Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem 3!" odgovorila je Nives.

Podsjetimo, Nives i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a nakon godinu dana rodio im se sin Oliver. Njoj je Oliver prvo dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kći Amber i sina Emanuela koji možda krene očevim stopama jer se ozbiljno bavi tenisom.

Odgovorila je na još jedno privatno pitanje. Pratitelj je pitao koja godina je za Nives bila najteža.

"2020. Najgora i najduža i najteža. Godina kad sam izgubila najdražu osobu u životu, ali i spoznala neke stvari o sebi... Zahvalna sam i toj godini, ali ne bih je htjela više nikad ponoviti...", priznala je.

Naime, Nives je tada ostala bez majke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije