Nikolinu Pišek razljutio srbijanski tabloid: 'Natrag u pećinu iz koje ste izgmizali'

0
Radiosarajevo.ba
Nikolinu Pišek razljutio srbijanski tabloid: 'Natrag u pećinu iz koje ste izgmizali'
Foto: RAS Srbija / Nikolina Pišek

Jedan je srbijanski tabld objavio vijest kako Nikolina Pišek navodno ima novog dečka, a voditeljicu je to toliko razljutilo da se s njima odlučila obračunati preko Instagrama. 

"Nikolina Pišek ima novog dečka! Priznala sve, on joj je pomogao oko sređivanja vile: 'Nisam imala dovoljno novca'", stoji u naslovu jednog srbijanskog tabloida pa je Pišek na to i odgovorila.

"Alo, bolesnici, žrtve sje***og balkanskog zaostalog mentaliteta u kojem žene ne mogu ništa same ako nemaju muškarca uz sebe. Nemam ništa načelno protiv muškaraca. Kao niti bilo koga drugog. Ali protiv bezumlja u kojem se svaki moj uspjeh pripisuje 'misterioznom muškarcu' - imam. Bolesnici. Partner? Je li vam ikad palo na pamet da to može biti recimo - poslovni partner? Sad natrag marš u pećinu iz koje ste izgmizali", napisala je Nikolina, a onda se dodirnula i mizoginije i šovinizma. 

Ovo je 10 najvećih bh. dužnika za poreze: Zajedno nisu platili 115 miliona maraka

Ovo je 10 najvećih bh. dužnika za poreze: Zajedno nisu platili 115 miliona maraka

"Kao majka dvije djevojčica, pitam se - kuda ovo sve vodi? I to pretežno gledajući medije - naročito u Srbiji, da budem potpuno precizna. Nemojte niti pokušavati ovu moju misao okarakterizirati kao nacionalizam. Jer odmah otklanjam te ideje. Pitanje šovinistički intoniranim i mizoginim medijima - imate li vi žensku djecu? Majke, sestre, prijateljice? Možda ste, što je još strašnije, i ženske autorice ovih sramotnih tekstova i sigurno i vas bole, ali nemate izbora?

Budući da sustavno, i tekstovima, a još više dvosmislenim naslovima žene gurate u nišu u kojoj su one dobre dok su nečije, sigurno 'ku**e' kada nešto postignu, otpad kada su 'šutnute' ili ničije... Bilo kakva druga opcija nije opcija. A meni je bolja budućnost naše djece jedina opcija", dodala je Pišek. 

Podsjetimo, početkom sedmice Nikolina je uselila u vilu u podnožju Sljemena i na Instagramu je podijelila nekoliko videosnimaka na kojima je pokazala kako je uredila svoju vilu. Pokazala je kako je uredila trpezariju te dio dnevnog boravka i još jednom je pokazala kako uz stil za modu ima i stila za uređenje interijera, piše Večernji.

Story Nikoline Pišek
Foto: Screenshot/Instagram story: Story Nikoline Pišek

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije