Drama u Beogradu: Nikolina Pišek tvrdi da je Grof ne pušta u stan

1
Radiosarajevo.ba
Drama u Beogradu: Nikolina Pišek tvrdi da je Grof ne pušta u stan
Foto: Screenshot/Instagram / Nikolina Pišek

Iako je voditeljica Nikolina Pišek sretna što se konačno seli u novu vilu u Zagrebu, prava drama se događa ispred stana u Beogradu u kojem provela 10 godina. Voditeljica je nakon dvije godine sudski putem ishodila pravo na ulazak u stan, ali čini se kako joj je svekar Miša Grof stao na put.

"U selidbi sam, sve je pod kontrolom. Ne želim to previše komentirati. Tamo je bila sudska pratnja, advokati svih strana, javni notar, nezavisni svjedoci... ali stan je zaključan i nisu pušteni unutra. Očekivala sam takav ishod" rekla je Pišek.

Voditeljica je podijelila fotografiju ispred zgrade.

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

"Očekivano, ali nadali smo se suprotnome. Djed Miša ne da ući" komentirala je.

Kasnije je podijelila prepisku razgovora s osobom ispred zgrade. U porukama joj osoba poručuje da će sljedeći put morati s policijom doći.

Iako je Nikolina ranije najavila da će ići u Beograd zbog stana, ipak je preskočila to putovanje, jer kako nam je rekla, očekivala je ovakav ishod situacije.

"Vjerovatno je prazan, ali to ćemo vidjeti u četvrtak. Podijelit ću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao prije dvije godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i Lana Janković vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi. Ludilo kreće" rekla je tad.

Inače, voditeljica se useljava u luksuznu vilu vrijednu 1.7 miliona eura (3.3 miliona KM) u zagrebačkim Šestinama koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem

"Bye bye ružnjikavi stanu, poslužio si svrsi, ne mogu reći da nam je bilo lijepo, ali bila su ružna vremena" kratko se osvrnula gledajući u kutije spremne za selidbu, pišu  24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije